Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamacom.google.process.gapps hatası
Sponsorlu Bağlantılar
LimePie
Üye
Konu Sahibi
com.google.process.gapps hatası
arkadaşlar cwmden yedekleme yaptım sonra geri yükleyeyim dedim yükledim bu sefer com.google.process.gapps hatası verdi ve süreklide çıkıyor işlem yapamıyorum yardım edin nasıl çözücem
arkadaşlar cwmden yedekleme yaptım sonra geri yükleyeyim dedim yükledim bu sefer com.google.process.gapps hatası verdi ve süreklide çıkıyor işlem yapamıyorum yardım edin nasıl çözücem
cwm den yedekleme yapınca sorun çıkıyor nedense. sen oraya takılma cwm yedeği telefonu zor durumlardan kurtarmak için kullanılir hatayi versin sorun değil telefonu brickten kurtarmak icin cwm yedeği kullanılır amaç cwm yedeği ile telefonu kullanmak olmasın
cwm den yedekleme yapınca sorun çıkıyor nedense. sen oraya takılma cwm yedeği telefonu zor durumlardan kurtarmak için kullanılir hatayi versin sorun değil telefonu brickten kurtarmak icin cwm yedeği kullanılır amaç cwm yedeği ile telefonu kullanmak olmasın
titanium backup. ama komple işletim sistemi yedeği alınmıyor titnaum backup ile. TWRP recovery kurarsan full sistem yedeği alabilirsin bi sorunda çıkmaz