Teşekkürler... :oke:
pRime. Üye Konu Sahibi memcho35' Alıntı: kardeşim şunu mobil siteside olan bi yere upload ediver diğer linklerdekilerin hepsi silinmiş. 4shared e yükle en azından sitenin mobili var. Genişletmek için tıkla ... Bakıcam.
memcho35' Alıntı: kardeşim şunu mobil siteside olan bi yere upload ediver diğer linklerdekilerin hepsi silinmiş. 4shared e yükle en azından sitenin mobili var. Genişletmek için tıkla ... Bakıcam.
xErKaNx Üye n82 de çalıştıramadım.dediğin yöntemleri de denedim ama olmadı. Logoya tıklayınca açılacak gibi oluyor ama açmadan atıyor oyundan. Sebebi ne olabilir?
n82 de çalıştıramadım.dediğin yöntemleri de denedim ama olmadı. Logoya tıklayınca açılacak gibi oluyor ama açmadan atıyor oyundan. Sebebi ne olabilir?
pRime. Üye Konu Sahibi xErKaNx' Alıntı: n82 de çalıştıramadım.dediğin yöntemleri de denedim ama olmadı. Logoya tıklayınca açılacak gibi oluyor ama açmadan atıyor oyundan. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... valla bilemiyorum kardeşim o bahsettiğim yöntemler oyunu açmak için en sağlam yöntemlerdi.
xErKaNx' Alıntı: n82 de çalıştıramadım.dediğin yöntemleri de denedim ama olmadı. Logoya tıklayınca açılacak gibi oluyor ama açmadan atıyor oyundan. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... valla bilemiyorum kardeşim o bahsettiğim yöntemler oyunu açmak için en sağlam yöntemlerdi.