• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Cola Turka Kapakları Altında, Vodafone'lilere Binlerce Dakika Hediye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cola Turka Kapakları Altında, Vodafone'lilere Binlerce Dakika Hediye!
Vodafone ve Cola Turka'nın gerçekleştirdiği kampanya ile birlikte, Türkiye genelinde COLA TURKA 2,5 L. Pet Şişe ve Çamlıca 2,5 L. Pet Şişe ürünleri kapaklarının altındaki şifre aracılığı ile ilk başarılı başarılı katılımları karşılığında 30 dakika, ikinci başarılı katılımları karşılığında ise limitsiz konuşma süresinin sahibi olacaklar. Kampanyaya katılan Vodafone aboneleri tarafından kazanılan günlük konuşma süreleri, katılımın yapıldığı günü takip eden gün saat 00:00 itibariyle katılımcıların hatlarına yüklenir ve teyid mesaji geldikten sonra 24 saat boyunca geçerli olur.

( Cola Turka içen Vodafone'liler Kazanıyor! )

Tüm Vodafone Türkiye'lilerin
katılabileceği bu kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken şey, kapak altındaki kodu 4949'a kısa mesaj olarak göndermeniz. 5 Temmuz - 1 Aralık 2010 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacak olan bu kampanyaya katılım ücreti olarak 0.40 Kuruş ödersiniz.

ezoshh

Üye
ben dün gece gnderdim 1 gün oldu ve hala gelecek kontoru aldılar ama bedava halan gelmedi üçkağıtçı bu vodafone arkadaşlar valla turkcelle dönecem ne bu ya vodafoneden türkkcelli arıyorum 34sn konuşmya 2tl alıyorlar

yunus6161

Üye
slm arkadaslar cola turka kapak sıfresı olan var mı yardımcı olabılır mı bırı varsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt