çok zor biriktirdiğim 500 lirayla hangi telefonu almaliyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
çok zor biriktirdiğim 500 lirayla hangi telefonu almaliyim
arkadaşlar büyük fedakarlıklarla 500 lira biriktirdim sizce hangi telefonu almalıyım nokıa 603 e sıcak bakıyorum iyimidir?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nokia 603 iyidir:good:xperia miniye bi bakabilirsin:oke:

- - - Eklendi - - -

Nokia 603 iyidir:good:xperia miniye bi bakabilirsin:oke:

• Beğen
Tepkiler: fzt_m
rstsn

rstsn

Üye
2. el düşünürse xperia neo v bakabilirsin

• Beğen

kamaliyus

Üye
Tam klavye telefonlara bakmanı tavsiye ederim E63 veya E71 olabilir hem paranın bir kısmı da cebinde kalır e63 alırsan.Üstelik üzerine bir kaç program yükleyerek küçük bir bilgisayar görevi bile üstleniyor bu telefon ama ikinci el filan düşünürüm dersen kesinlikle android al derim samsung gio da önerebilirim.

• Beğen

omerfarukbaspin

Üye
hocam 2. el al ace iyidir yada xperia mini , 603 de olabilir

• Beğen
c0u

c0u

Üye
nokıa 603 alabilirsin güzel telefon

majorty

Üye
nokia 603

• Beğen

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
xperia miniyi düşünebilirim ama ekran kalitesi düşük herhalde 603 te symbıan uygulama açısından çok mu zayıf kararsızım.

15097

15097

Üye
603 :oke:

• Beğen
süper nova

süper nova

Üye
603 oldukça iyi bir seçim olabilir veya bir arkadaşın da dediği gibi ikinci el neo v alınabilir. ama sana tavsiyem samsung lg veya operatör telefonlarına bulaşmaman çünkü beş yüz tl ye alınan samsung lg veya operatör telefonları insanları delirtmek ten başka işe yaramıyor. nokia veya sony ericsson bu fiyat aralığında daha iyi iş çıkarıyor. :oke: nitekim 603 ve xperia neo v nin ekran boyutları da tatmin edici düzeyde diğer markaların bu fiyat aralığındaki ekran boyutları ortada oyuncaktan farksız telefonlar küçücük ekran koyuyorlar. sonra android li cihaz diye epeyi satış yapıyorlar. :nono:

• Beğen
Tepkiler: fzt_m ve rstsn
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
bu devirden sonra nokia alınmaz. işletim sisteminin devri bitti artık. smartphone olarak kullanamazsın okadar.
tavsiyem ; galaxy gio, galaxy fit, sony walkman with live

15097

15097

Üye
bu devirden sonra nokia alınmaz. işletim sisteminin devri bitti artık. smartphone olarak kullanamazsın okadar.
ama o paraya da android alınmaz.

• Beğen
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
sony walkman with live ile neo v nin sistem özellikleri aynıdır bence en iyi seçim bu olabilir

süper nova

süper nova

Üye
sony walkman liveye katılıyorum ama fit ve gio zamanında bir nebze de olsa kabul edilebilir cihazlar olmasına rağmen şu zamanda kullanılabilecek cihazlar değil diye düşünüyorum nokia ya gelince yeni belle sürümü oldukça satabil bir hale gelmiş durumda ve 603 modelinde donanım olarak ta çok başarılı bir seviyeye ulaşmış bunlara rağmen uygun fiyatlı olması ile gio ve fit i fazlasıyla geçmeye yetiyor bir ara gio yu kullanmıştım fit i ise bir arkadaşımda görüp test etme şansım oldu ve açıkçası hiç beğenmedim diyebilirim. ve epeyi sinir bozucu cihazlardı. hem stabil değil hemde donanım yetersiz kalıyor artık bence.:good:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
sony walkman liveye katılıyorum ama fit ve gio zamanında bir nebze de olsa kabul edilebilir cihazlar olmasına rağmen şu zamanda kullanılabilecek cihazlar değil diye düşünüyorum nokia ya gelince yeni belle sürümü oldukça satabil bir hale gelmiş durumda ve 603 modelinde donanım olarak ta çok başarılı bir seviyeye ulaşmış bunlara rağmen uygun fiyatlı olması ile gio ve fit i fazlasıyla geçmeye yetiyor bir ara gio yu kullanmıştım fit i ise bir arkadaşımda görüp test etme şansım oldu ve açıkçası hiç beğenmedim diyebilirim. ve epeyi sinir bozucu cihazlardı. hem stabil değil hemde donanım yetersiz kalıyor artık bence.:good:

haklısın ne gelirse sonyden gelir zaten adamlar aldıkları paranın hakkını veriyor

• Beğen
Tepkiler: süper nova
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Araştır en iyisi 603 göreceksin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bence sıfır bir 603 al 600-700 lira deseydin sana başka şeyler önerirdim ama 603 orta şekerli iyi bir model her türlü yeter

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyem ; galaxy gio, galaxy fit, sony walkman with live[/Q

smartphone işletim sistemli telefonlara denmiyormu niçin kullanamayız?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardes bence en iyi seçim Nokıa 603 olacaktır :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt