Nokia 603 iyidirxperia miniye bi bakabilirsin
Nokia 603 iyidirxperia miniye bi bakabilirsin
![]()
nitekim 603 ve xperia neo v nin ekran boyutları da tatmin edici düzeyde diğer markaların bu fiyat aralığındaki ekran boyutları ortada oyuncaktan farksız telefonlar küçücük ekran koyuyorlar. sonra android li cihaz diye epeyi satış yapıyorlar. 
ama o paraya da android alınmaz.bu devirden sonra nokia alınmaz. işletim sisteminin devri bitti artık. smartphone olarak kullanamazsın okadar.
tavsiyem ; galaxy gio, galaxy fit, sony walkman with live
sony walkman liveye katılıyorum ama fit ve gio zamanında bir nebze de olsa kabul edilebilir cihazlar olmasına rağmen şu zamanda kullanılabilecek cihazlar değil diye düşünüyorum nokia ya gelince yeni belle sürümü oldukça satabil bir hale gelmiş durumda ve 603 modelinde donanım olarak ta çok başarılı bir seviyeye ulaşmış bunlara rağmen uygun fiyatlı olması ile gio ve fit i fazlasıyla geçmeye yetiyor bir ara gio yu kullanmıştım fit i ise bir arkadaşımda görüp test etme şansım oldu ve açıkçası hiç beğenmedim diyebilirim. ve epeyi sinir bozucu cihazlardı. hem stabil değil hemde donanım yetersiz kalıyor artık bence.bu devirden sonra nokia alınmaz. işletim sisteminin devri bitti artık. smartphone olarak kullanamazsın okadar.
tavsiyem ; galaxy gio, galaxy fit, sony walkman with live

sony walkman liveye katılıyorum ama fit ve gio zamanında bir nebze de olsa kabul edilebilir cihazlar olmasına rağmen şu zamanda kullanılabilecek cihazlar değil diye düşünüyorum nokia ya gelince yeni belle sürümü oldukça satabil bir hale gelmiş durumda ve 603 modelinde donanım olarak ta çok başarılı bir seviyeye ulaşmış bunlara rağmen uygun fiyatlı olması ile gio ve fit i fazlasıyla geçmeye yetiyor bir ara gio yu kullanmıştım fit i ise bir arkadaşımda görüp test etme şansım oldu ve açıkçası hiç beğenmedim diyebilirim. ve epeyi sinir bozucu cihazlardı. hem stabil değil hemde donanım yetersiz kalıyor artık bence.![]()
bu devirden sonra nokia alınmaz. işletim sisteminin devri bitti artık. smartphone olarak kullanamazsın okadar.
tavsiyem ; galaxy gio, galaxy fit, sony walkman with live[/Q
smartphone işletim sistemli telefonlara denmiyormu niçin kullanamayız?