çok zor bir zeka sorusu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
çok zor bir zeka sorusu...
iki dedektif sokakta yürürken nereden geldiği bilinmeyen bir yerden ateş edilmiştir.Dedektiflerden biri ölür..günlerden birgün diğer dedektif evdeyken kapısının altından bir zarf atılır.zarfın içerinden arkadaşını kimin öldürdüğünü yazmaktadır..yazılanlar aynen şöyle:Yeşil mahallede,Yeşil sokakta,Yeşil binanın ikinci katındaki Yeşil dairede,Yeşil odada,Yeşil kitabın 99-100 üncü sayfasında katilin kim oldugunu yazmaktadır..Dedektif bunların hepsini yaptıktan sonra enson Yeşil odanın kapısını tam açacakken bunun bir tuzak olduğunu anlayıp vazgeçiyor.
Dedektif bunun bir tuzak olduğunu nasıl anladı?

TheCower

TheCower

Üye
Dedektif Türk mü?

veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
evet ama ..sorunun cevabını bende bilmiyorum..bir arkadaş bana sormuştu..

TheCower

TheCower

Üye
Kod adı : Yeşil 5 harfli
Ilk 5 aşamayı uyguladı. 6. Aşamayı geçemeyecek olduğundan tuzak olduğunu anladı. Ya da antenleri vardı ve anladı ne diye düşünüyorum ki belki de bu Dedektif Gadget :)

veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
bu zeka sorusuyla daha önce karşılaşan kimse yokmu*

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok ama bir tahminim var; Odanın kapısını açsa arkadışını vuran kişiyle karşılacaktı.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
99 ve 100 üncü sayfa arka arkaya yani aralarında bişey yazıyor olması imkansız ;)

----------Eklendi @ 16:56:16 ---------- Yazıldı @ 16:55:00 ----------

sayfalarda çift sayılar solda tek sayılar sağdadır yani 99 sağ tarafta 100 de onun arkasındaki sayfa sol taraf

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
99 ve 100 üncü sayfa arka arkaya yani aralarında bişey yazıyor olması imkansız ;)sayfalarda çift sayılar solda tek sayılar sağdadır yani 99 sağ tarafta 100 de onun arkasındaki sayfa sol taraf
Sana aynen katılıyorum. Senin bu cevabı okuduktan sonra kendimden utandım maşallah sana.

veysi21

veysi21

Üye
    Konu Sahibi
olabilir..mantıklı...

buketcik

buketcik

Üye
boş yere kafa yordum bak şimdi:D

Otuz

Üye
ne yani alpwar cevabı doğrumu doğruysa ne alaka

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ne yani alpwar cevabı doğrumu doğruysa ne alaka

kardeşim bak git eline bi kitap al bi kırtasiyeye uğra ve 99 uncu ve 100 üncü sayfalarına bak ikisi tek yaprak oluyor aralarına bişey yazman imkansız arkalı önlü sayfalar onlar yanyana değiller

percy jackson74

percy jackson74

Üye
daire odadır.ikisi bir arada olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...