Çok yorgunum :-(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok yorgunum :-(
Bugün her tatil günü gibi eski arkadaşlarla bulusup basket maçı yaptık ... Ama bu sefer baya bir abarttık ve toplam 4.5 saat arada yarım saat dinlenme olarak maç yaptık :ehe Önce 1 saat basket maçı yaptık :) 3 blok 4 tane üçlük ve 2 tane 2 lik attım :) sonra 2 saat futbol yapalım dedik getirdim topu ama futbolla fazla aram da yok:ehe neyse iki saatte 2 gol atabildim ancak ama iyi savunma yaptım :) sonra 1.5 saat basket yapalım dedik ama ben yerlerde sürünüyorum yorgunluktan :ehe neyse yarım saat dinlendik ve başladık maça :ehe bu maçta sadece 1 tane 3 luk atabildim çünkü artık kollarım kalkmıyordu topu kaldıramıyordum adeta :ehe Böyle de bir günü harcadık :ehe masa tenisi, bilardo ve pis yedili oynayacaktik ama bittik adeta :ehe bir de ben başlamadan önce diyordum counter atarız diye ama yok yani olmuyor :ehe eve zor geldim attım kendimi asansöre :ehe geldiğimden beri dus haricinde yatıyorum :ehe ayağa kalkınca yere düşüyorum :( kollarım inadına kalkmıyor yerinden :ehe hap aldım ama geçmedi :( masaj aletini de kullandım ama işlemiyor ... Tavsiyelerinize açığım :ehe

jackalx_06

jackalx_06

Üye
yapacağın en iyi şey uyumak olur herhalde enes.:oke: başka yolu yok gibi.:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Güzel bir gün geçirmişsin :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 kere eşofman değiştirdim :ehe iyi ter attık :) hiç kimse ilkokul arkadaşlarımin yerini tutamıyor ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
iki kadeh rakı içsen, arkana yaslanıp güzel bi müzik açsan, gözlerini kapayıp biraz öyle kalsan bişeyin kalmaz :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl bir örnektir bu gençlere :ehe

Berlin Boleyn

iki kadeh rakı içsen, arkana yaslanıp güzel bi müzik açsan, gözlerini kapayıp biraz öyle kalsan bişeyin kalmaz :)

işte beklenen formül :ehe

sen rakıyı boşver şöyle sıcak bi çay iç yada kahve
şöyle yarım saatte ayakların havada uzan yatağına sessizliğin keyfini çıkar...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
enes kaç saat basket oyndım diyo berlin ne çayı yahu:) çay geçirmez o yorgunluğu

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçmedi :(

--------------- Ekleme ---------------

Sabah kalktım ama doğrulamıyorum yamuk yumuk yürüyorum :( süt ile bal iyi gelir mi acaba :hmmm

Berlin Boleyn

canım ya halamı geçmedi..

ballı süt içini ısıtır bi dene onuda..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen nasıl gençsin yahu Enescim..Bizim boks ve basketbol antremanlarımızı görseydin o zaman , daha 16 yaşında spora töbe ederdin...:ehe

İlkokulda , ortaokulda , lisede , sabahdan akşama kadar oynardık basketbol , futbol bana mısın demezdik oyundan.. Demek farklı birşey sende ki Enescim..:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Antremansiz çıktım ama :naughty:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1737269' Alıntı:
Sen nasıl gençsin yahu Enescim..Bizim boks ve basketbol antremanlarımızı görseydin o zaman , daha 16 yaşında spora töbe ederdin...:ehe

İlkokulda , ortaokulda , lisede , sabahdan akşama kadar oynardık basketbol , futbol bana mısın demezdik oyundan.. Demek farklı birşey sende ki Enescim..:)
adanalı farkı ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eyw..Sağol gardaş , işte Adanalı olduk sayılır biraz...:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe bünye olarak güçlüyüm ... Maçta aralıksız saatlerce oynadık ... Oyun kurucu olmak kolay değil :)

qirL1903

qirL1903

Üye
Dün yorgundun bugunde yorgunsun =) snn icin hergün dünün aynısı :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünün yorgunluğu var üzerimde ... :) baldır tarafları ağrıyor

Forum Doktoru

Forum Doktoru

Üye
mesir macunu ye geçer.

Berlin Boleyn

benimde beynim yorgun napcaz enes sende bana akıl ver?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haydar amca cinsel sorun değil bu :ehe berlin anlatmıyorsun ki derman bulasın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt