iphone go launcher ex markette yokmu ben ordan indiriyorum simdi

bu dice player black markette var![]()
Olabilir.Ben burda paylaştığım uygulamaların hiçbiryerde olmadığını iddia etmedim ki?...
kayra ne zaman geliyo bu paket söz yükleyeceğim![]()
gerçekten avatarın seni anlatıyor
Pazartesi günü konu sayısını 400 yapmayı düşünüyorum.

gerçekten avatarın seni anlatıyor![]()

Upload sıkıntısı çekiyorum.Birsürü yerde hesap açtım.Hangisi tutarsa oraya yüklüyorum.Bazı dosyları siteye bile yükleyemiyorum delirmek üzereyim![]()
dropbox aç 2 gb bedava hem silinme derdi de olmaz
Onuda geç aynı dosyayı siteye bile yükleyemiyorum.Eklenti iznim var ama oda olmuyor çoğu zaman.Şuan kayınçonun bilgisayarını kullanıyorum.Acaba sorun bunda mı nedir? Ben evde hiç böyle şeylerle karşılaşmadım.Bugün bir upload yapıyorum Mediafire'a yüklemiyor.Ertesi gün tekrar deniyorum yüklüyor anlamadım gitti.Birçok konu bu sebeple açılamıyor.Sinirden apk'leri siliyorum çoğu zaman...
Pazartesi günü konu sayısını 400 yapmayı düşünüyorum.
kayra iyi şanslar ve güzel bir gitar ve piano uygulaması bulabilirsen koyabilirmisin
ali link verebilirmisin bence piano çok kolay ders almaya bile gerek duymadım istediğim şeyi çalıyorumMy piano ve perfect piano dan başka kaliteli piano varmı patron? bu yaz piyano alacam önden önden çalıyorum![]()

görmezmi kayra test de ettim teşekkürler çok güzel
Geçen hafta paylaşmıştım bir tane gitar uygulaması.İşini görür mü?
http://www.maxicep.com/android-muzi...-guitar-v1-29-market-fiyati-3-81s-646124.html
ali link verebilirmisin bence piano çok kolay ders almaya bile gerek duymadım istediğim şeyi çalıyorum
ama 4" lik ekrandada nereye kadar çalınabilirki
gerçeği lazım bana 
doğru bende hiç ders almadım.ama 4" lik ekrandada nereye kadar çalınabilirki
gerçeği lazım bana
![]()
Silindi:alakasızgerçeği olunca istediğin gibi çalabilirsin ama gitar da ders alman şart