çok uyuyorum acill yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çok uyuyorum acill yardım !!!
benim çok uyku sorunum var çok uyuyorum uyku düzenim bozuldu yardım edin bana nolur çok uyuyorum bu neden olabilir acaba mesela 11 de yatayım gece 4 5 gibi kalkarım çok uyuyorum yardım edinn:vur:vur :bann:

mrym85

mrym85

Üye
:nono:oo sen günün yarısını uyumakla geçiriyon desene. ziyann.. yapılacak o kadar çok şey varken üstelik.. kendin düzenlemen lazım.. gece onbiri gibi uyu saati kalkacağın zamana kur kalkama çalış bir iki üç bakacaksın rayına girmiş:bye2:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok uyuman iyi bişey değil yetişkinlerde 8 saat yeterli düzene girmen için kendine bir saat belirle örneğin: akşam 23.00 de yat sabah saatini 8.00 kur o saatte mutlaka kalkaman gerektiğini sanki bir yere yetişecekmiş gibi uyumadan önce düşün ve mutlaka kalkmalıyım de bunu bir kaç gün tekrarla emin ki düzelecektir :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çok uyuman iyi bişey değil yetişkinlerde 8 saat yeterli düzene girmen için kendine bir saat belirle örneğin: akşam 23.00 de yat sabah saatini 8.00 kur o saatte mutlaka kalkaman gerektiğini sanki bir yere yetişecekmiş gibi uyumadan önce düşün ve mutlaka kalkmalıyım de bunu bir kaç gün tekrarla emin ki düzelecektir :oke:
telefon çalsa bile haberim olmuyo ki alarımı kuruorum duymuyorum çaldıgını akşam 9 da yatsam anca ögleden sonra 3 4 gibi kalkıyorum başım da agrıyor okula da geç kalıyorum tabi acaba doktora gitsem ne der ??:ah:ah

Dwyane_Wade

Üye
Valla aynı sorun bende de var ama farklı bir versiyonu..Geceleri uyku tutmuyor..Saat 3-4 olmadan yatamıyorum..Yatsam da uyuyamıyorum..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
telefon çalsa bile haberim olmuyo ki alarımı kuruorum duymuyorum çaldıgını akşam 9 da yatsam anca ögleden sonra 3 4 gibi kalkıyorum başım da agrıyor okula da geç kalıyorum tabi acaba doktora gitsem ne der ??:ah:ah

evet bence de gitmelisin zararlı olabilir sana fazla uyku

Valla aynı sorun bende de var ama farklı bir versiyonu..Geceleri uyku tutmuyor..Saat 3-4 olmadan yatamıyorum..Yatsam da uyuyamıyorum..

gençlerde genel bişey hele ki beyin yorgunsa sana da tavsiyem sende bir git doktora gerçi ben gittim uyku ilacı verdi bana ters tepti hiç uyumadım |-)

dinccine

Üye
Kardeş uyumadan önce iç bi sürahi su 6-7 saat sonra %99 tuvalete kalkarsın kendi çözümüm.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu daha çok alışkanlıkla ilgili küçükken erken kalkmaya alışkın olsan şimdi bu zorluğu çekmezsin..birkaç hafta birkaç tane saat kur ve psikolojik olarak yatınca yarın şu saat kalkacağım diye kendini hazırla düzelecektir..

Takipçi Satın Al

Üst Alt