Çok uğraştım beyler Karşınızda Asphalt 6 Adrenalin HD Galaxy S Teşekkürü Çok görmeyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

iOS Developer

iOS Developer

Üye
Ace'de 2.2.1 yüklüyken çalıştırmadı bende 2.3.4 yükledim şuan çalışıyor :oke:

arkadaşım nasıl çalıştı 2.3.4 yüklü root lu telefon bende çalışmadı kapanmaya zorla diyor 600 mb indirdi..

MBrkA

MBrkA

Üye
Acede denedim çalışmadı. :bilmm

smt00123

Üye
arkadaşım nasıl çalıştı 2.3.4 yüklü root lu telefon bende çalışmadı kapanmaya zorla diyor 600 mb indirdi..

evet kardeşim ben bunu yazdığımda henüz indiriyordu ben programı açtığı için yazdım fakat indirdikten sonra bende de çalışmadı :(

----------Eklendi @ 14:32:01 ---------- Yazıldı @ 14:31:28 ----------

bide 2.3.4 yükledim diye garanti gitmişmidir ?

repsool

repsool

Üye
    Konu Sahibi
oyun symbianda çalısmaz malesef

----------Eklendi @ 11:00:01 ---------- Yazıldı @ 10:56:40 ----------

2.3.4 orjınaş root dosyası dısında baska bır root dosyasıyla rootlandıysa calısşmaz arkadasım

lizard67

Üye
ve arkadaşlar oyunun çalışabilmesi için en az 120 mb ram boşluğunuzun olması gerekir yoksa beklenmedik bir problem oldu kapanmaya zorla diyor.

ada097

ada097

Üye
eline sağlık:)

resul1995

Üye
Telefonuma atııktan sonra tıklayıp yüklicem ama uygulama yüklenmedi diyor ya :S

aligeda

Üye
resul root erişimi gereklidir.

resul1995

Üye
yaw arkadaş 1 gb hafıza kartı var bomboş kart oyunu almıyor :S normal nettende indiriyorum dosyalarını atıyorum, oyunu açıcam yine boş alan yok video veya resim falan sil diyor normal birşeyymi ?

----------Eklendi @ 16:32:37 ---------- Yazıldı @ 16:17:09 ----------

Wifi den o 509 mb lı kdosya indirdiğimdede yüklerken ''a problem occurred and the download could not be completed successfully.'' şöyle bir hata alıyorum :S bi yükleyemedim bu oyunu offf :(

efkan63

Üye
teşekkürler

ahmet192

Üye
Licence checking ten sonra uygulama kapanıyor,galaxy s :(((( Boşuna indirmeyin 550 mb yı

Homefront

Homefront

Üye
sd dosyası lazım

xxcosworthxx

Üye
çok sağol kardeşim çok istiyordum bu oyunu

vanimehmetakali

vanimehmetakali

Üye
site uçmuşşş

Üst Alt