Çok sinirlendim!

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye

MrTech

MrTech

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: minoo
doctorrr

doctorrr

Üye
Çok acımasız

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

O gün krizlere girmiştim cidden :D Bazılarınız bilmez; Mert deneme yöneticisiydi. Eski tema vardı o zaman da. Testlerin renkleri kahverengiydi. Biz de dalga geçerdik rengin çok hoş diye :ehe Sonra Ata Mehmet Abi'yi moddan test moduna indirdi kahverengi oldu. Ben onunla da dalga geçerken bi baktım Ata offline. Meğersem beni de test yapmış, ikimiz de kahverengiyiz :kop::kop:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

O gün krizlere girmiştim cidden :D Bazılarınız bilmez; Mert deneme yöneticisiydi. Eski tema vardı o zaman da. Testlerin renkleri kahverengiydi. Biz de dalga geçerdik rengin çok hoş diye :ehe Sonra Ata Mehmet Abi'yi moddan test moduna indirdi kahverengi oldu. Ben onunla da dalga geçerken bi baktım Ata offline. Meğersem beni de test yapmış, ikimiz de kahverengiyiz :kop::kop:

eski rütbeler daha güzeldi :(

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Çok varoşmuş baktım da. Bunlar daha gösterişli olmadı rep sistemini de getirsinler amma yaptınız he

Sen o zaman olsaydın, önce onu kullanıp sonra buna geçseydin o zaman anlardın. Şimdi anlamazsın.

doctorrr

doctorrr

Üye
Siz eskileri özlemişiniz anacım başka bi' açıklaması yok. Ama varya baktım da eskiden ortam varmış burda yaa... Eskiler de hakikaten özlenilesi... Ben olsam ben de özlerim.

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
neyse ne geçmişe değil geleceğe bakın

Revengeful

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
zaza

Revengeful

Emekli Yönetici
Henry var ya :ehe Hackless orada yönetici olmuş. Neden maxicep yönetiminin adaleti hakkında söylemlerde bulunduğuna şaşmamalı..

- - - Eklendi - - -

Hayır. Zaza'nın adı İsa. Muhammed=Henry.
Gereksiz bilgiler bunlar boşverin :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
Henry ha şu Aynur Taş :d:

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
babaza aynuur :d:

Amaru Shady