MrTech
Üye
Senle ban hesabımız bitmedi yegennTüh ya..
Bu arada Pınar sana naber diye mesaj atmıştım cevap vermedinBen şimdi sana neden nerdesin sen ya ? diyeyim
![]()

Senle ban hesabımız bitmedi yegennTüh ya..
Bu arada Pınar sana naber diye mesaj atmıştım cevap vermedinBen şimdi sana neden nerdesin sen ya ? diyeyim
![]()

Bazılarınız bilmez; Mert deneme yöneticisiydi. Eski tema vardı o zaman da. Testlerin renkleri kahverengiydi. Biz de dalga geçerdik rengin çok hoş diye
Sonra Ata Mehmet Abi'yi moddan test moduna indirdi kahverengi oldu. Ben onunla da dalga geçerken bi baktım Ata offline. Meğersem beni de test yapmış, ikimiz de kahverengiyiz 

O gün krizlere girmiştim ciddenBazılarınız bilmez; Mert deneme yöneticisiydi. Eski tema vardı o zaman da. Testlerin renkleri kahverengiydi. Biz de dalga geçerdik rengin çok hoş diye
Sonra Ata Mehmet Abi'yi moddan test moduna indirdi kahverengi oldu. Ben onunla da dalga geçerken bi baktım Ata offline. Meğersem beni de test yapmış, ikimiz de kahverengiyiz
![]()

Çok varoşmuş baktım da. Bunlar daha gösterişli olmadı rep sistemini de getirsinler amma yaptınız he
eski rütbeler daha güzeldi![]()
eski rütbeler daha güzeldi![]()

Çok varoşmuş baktım da. Bunlar daha gösterişli olmadı rep sistemini de getirsinler amma yaptınız he
Muhammed'in yeni sitesi komple maxicep'in eski rütbesini kullanıyor. Maxicep maskotunun olduğu yere kendi sitesininkini koymuş.
Kesinlikle. Onlar daaa iyiydi la![]()
Siz eskileri özlemişiniz anacım başka bi' açıklaması yok. Ama varya baktım da eskiden ortam varmış burda yaa... Eskiler de hakikaten özlenilesi... Ben olsam ben de özlerim.
.gif)
Muhammed'in yeni sitesi komple maxicep'in eski rütbesini kullanıyor. Maxicep maskotunun olduğu yere kendi sitesininkini koymuş.

Hackless orada yönetici olmuş. Neden maxicep yönetiminin adaleti hakkında söylemlerde bulunduğuna şaşmamalı..Hayır. Zaza'nın adı İsa. Muhammed=Henry.