_dumanist_
Üye
Çok kötüymüş gerçektende işte bu yüzden sevmiyorum 1 nisanları :/ablam diğer ablamı hastaneye kaldırtıklarını soledi bende çok kortum ağlamaya başladım baktı ben elden gidıom sonra hemen nissan 1 dedi bende ona bagırıp cagırıp teli kapattım yani eşşek şakasıydı
İsmim Cansu
Fakat buluşmaya tam katılıp katılmayacağımı bilemiyorum haziran ayında İzmir'e gidebilirim ama inşallah buluşma haftasına denk gelmez çok isterim sizlerle güzel bir gün geçirmeyi
hahahahhahahceyda_ceren olmayan kalpten nasıl gidiyon.şaka bir yana da keşke bana da şaka yapan olsa
Bende memnun oldummemnun oldum bende nesli
bskslım bizde leicheyle gitmeyi düşünüyoruz ama bi aksilik olmazsa tabi
Üzme kendini bu kadar iyi şeyler düşünmeye bakhahahahhahahhiç gülesim yok vallah
nasıl yanimemnun oldum bende nesli
bskslım bizde leicheyle gitmeyi düşünüyoruz ama bi aksilik olmazsa tabi
Bende memnun oldum
İnşallah bir aksilik olmaz, bende uygun olurum inşallah
neyse ben yağmur yağması umuduyla dışarıya çıkıyorum
tekrar görüşmek üzere iyi bir gün dilerim
--------------- Ekleme ---------------
Üzme kendini bu kadar iyi şeyler düşünmeye bak
İYi Günler seni bekliyor olacak hayatında bu günün pek bir önemi olmasa gerek
Neyse İyi günler
nasıl yanibiz oraya gelicez taaa buralardan
siz hala gelip gelmemeyi düşünüyorsunuz
bak şimdi güldüm sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsünne olmuş burda yawww...
her kafadan bi ses..
bak şimdi güldüm sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün
teşekkürler ama bilmiyorum bügün içimde anlam veremediğim bi sıkıntı var umarım hayırlısı olurbak ne güzel gül işte böyle
görevimizz... her zamannn..bak şimdi güldüm sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün
teşekkürler ama bilmiyorum bügün içimde anlam veremediğim bi sıkıntı var umarım hayırlısı olur
umarım hepımız için hayırlısı olur herşeyinbelki yapılan kötü şakalar canını sıkmıştır
kötü düsünmey dewam eder içinin sıkıntısı hiç gitmez
bnde aslında cok bunalıyorum sınawlarıma cok az kaldı ama ben calısamıyorum benim içnde inş.hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?