Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok sey istiyorum ama bu fiyata böyle bi telefon varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrah baba
Üye
Konu Sahibi
çok sey istiyorum ama bu fiyata böyle bi telefon varmı
arkdaşlar çift hoparlörlü olcak (çok ses cıkaracak) kamerası 3 mpden az olmuyacak ve flashlı olcak, bluetoot radyo olacak 300 yada 400 ytl olacak 2.el yada 0 fark etmez kaliteli olcak böle bir telefon varmıdır:.:::::::::
eQooo
Üye
n73 tarif ediyosun... başkada bi cihaz yok bu fiyatlara...
arkdaşlar çift hoparlörlü olcak (çok ses cıkaracak) kamerası 3 mpden az olmuyacak ve flashlı olcak, bluetoot radyo olacak 300 yada 400 ytl olacak 2.el yada 0 fark etmez kaliteli olcak böle bir telefon varmıdır:.:::::::::
kardeş 6120c 'nin kamerası 2 mp degil mi bizim arkadaş en az 3 mplik diyo yanliş anladın galiba???
oguzh3n
Üye
usta sen resmen N73ü tarif ediyon...
ama 300-400 milyona güzel samsung telefonlar var senin istediğin özelliklerde ama ses fazla çıkmaz ses sorununuda ses yükseltymekle çözersin örn d900
emrah baba
Üye
Konu Sahibi
tesekkür ederim arkadaşlar n73 alıcam galiba ama sonny ericsson serilerinden yokmu bu fiyata bana önerebileceginiz 2.el olsada farketmez
GsliKahraman
Üye
Eğer çin malı olduğu farketmez diyorsan Anycool lar var hemde tv li 300 ytl
ama önermem onun yerine n73_me derim
mservank
Üye
bırakın çin mallarını soktunuz hayatımızın içine
arkdaşım biraz daha beklersen n73 al derim tam tarif ettiğim telefon
Furkan96
Üye
n73
cemre007
Üye
mecburen tavsiye etmediğim halde n73 demek zorundayım...