Çok Pişmanım :'(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Çok Pişmanım :'(
Samsung Star II Aldıgıma pısmanım !

Sımdı kampanya arıyorumkı androıdlı bı telefonum olsun.. Sizin önerileriniz nelerdir telefon 2. El oldu artık 2 aylık garantili sarj aleti flan kutulu satsam ne kadar eder ? Ve bu fıyata bı androıdlı telefon alabılırmıyım ...

Telefonla ılgılı her yorumunuza muhtacım..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pek bişey etmez o fiyata android alman da zor

writter

Üye
satarsan galiba 200 tl civarı edebilir o fiyatada androidli telefon zor bulursun bulunabilir belki ama basit bi telefon olur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefondan ne bekleyerek aldın da pişman oldun ?

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ıstedigim kamerası ıyı olsn 5 mp flan flash ısıgı olsn multımedıa telefon ıstıyorum yanı bada bıle yeter yanı ?

- - - Eklendi - - -

telefondan ne bekleyerek aldın da pişman oldun ?

Acemıydık o zamanlar satıcıda ıyı dıye onerınce sazan gıbı atladık herseyı bu forum sayesınde ogrendım

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kardeş madem android istiyorsun bu telefonu 200 e satar üstüne para koyabilir isen galaxy ace alabilirsin. telefondan önce kurtul daha sonra para biriktirmeye bak. acele etme ;)

• Beğen
Tepkiler: htc123

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
200 Az değilmi ya ? :S ben 500 e aldım mal gıbı gıdıp 300 satsam ıyı ustunu tamamlamaya calısırm

writter

Üye
piyasada daha iyi telefonlar varken ve yeni işletim sistemleri mevcutken o telefonu yüksek fiyattan satman pek olanaklı değil gibi

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Tm

- - - Eklendi - - -

Yarın annemle gidicegiz aldıgımz magazaya urun degıstırme ıstıcez degıstırmelıler bence 580 vermısız degıscekler tabı ınsallah ya :( eger degısıtrlerse o fıyata ne alıyım ?

aleranol

aleranol

Üye
samsung galaxy gio veya ace daha iyi. Ama ace al.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hmm Tm

- - - Eklendi - - -

Yarın annemle gidicegiz aldıgımz magazaya urun degıstırme ıstıcez degıstırmelıler bence 580 vermısız degıscekler tabı ınsallah ya :( eger degısıtrlerse o fıyata ne alıyım ?

değiştirmezler kardeşim olur mu öyle şey alıp kullanıp götür değiştir

tempestshine

tempestshine

Üye
adaşıma katılıyorum.sen onu kullandıysan ve şimdide geri vermek istiyorsan olmaz.kabul etmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt