Çok önemli (cihazı başka cihaz olarak göstermek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
    Konu Sahibi
Çok önemli (cihazı başka cihaz olarak göstermek...
Arkadaşlar aklıma hep takılan bir konu. Şöyle anlatayim. Mantıksız gibi gelebilir.
Bildiğiniz gibi android surumlerei yeni guncellemeler her cihaza gelmiyor. Sebebi satış stratejisi yada sistem yetersizliği. Bende diyorum ki. Örneğin sistemi yeterli bir cihazi yeni ve güçlü bir cihaz gibi gösterip güncelleme yada stok rom gelmesine imkan verebilirmiyiz. Yani root kernel ve local machine gibi yollarla mümkün mü. Biliyorum çoğunuz olmaz diyecek ama inanın zor gibi değil. Örneğin htc xe çift çekirdek süper cihaz ama jelyy gelmiyormus.
Arkadaşlar yorum sizin.

Symbianize

Symbianize

Üye
bosuna her telefonun kendi romu yok boyle bisey var ama bu sadece marketten oyun idirmek ve acmak icin mesela oyunun adi abc galaxy s3 destekliyo s2 desteklemiyo system dosyasinda prob bilmem ne dosyasindan degistirip s3 gibi gosterip oyunu acabiliyoruz fakat rom falan olmaz imkansiz cunku donaniim farkli o roma yazilan driver vs farkli direk brick olur cihaz ugras dur

PriZm

PriZm

Üye
Olmaz o iş.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bende apex launch için düşünüyorum 2.3.6 sürüm lere olmuyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
    Konu Sahibi
Oke canlar ama sunu soyleyim olmaz diye birsey yok. Imkan yoksa olmaz. Zaman mekan imkan lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt