Cok Onemli Avatarımın Altındaki Yazı Ne Ya?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
Cok Onemli Avatarımın Altındaki Yazı Ne Ya?
arkadalşlar benim avatarın altında warn yazıyor acaba bu nedemk yardımcı olursanız sevinirim.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
uyarın uyarın ne kadar uyarın var onu gösteriyo sanırım böyle

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 6 2006, 08&#58;43 PM) [post=246937]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
uyar&#305;n uyar&#305;n ne kadar uyar&#305;n var onu gösteriyo san&#305;r&#305;m böyle
[/b][/quote]

ii de niye uyar&#305; aliyim ki off ya...sorun &#351;u ki ba&#351;ka kimsede bu yok allah allah

mAd_girL

mAd_girL

Üye
zaten alacagın uyarıları yazar ben sana uyarı aldın dedim mi sadece eger uyarı alırsan orda yazacak dedim

ayrıca bendede var o başkalarını sen göremezsin herkes kendininkini görüyoo

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 6 2006, 08&#58;51 PM) [post=246945]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
zaten alacagın uyarıları yazar ben sana uyarı aldın dedim mi sadece eger uyarı alırsan orda yazacak dedim
[/b][/quote]

anladım mesela sen şimdi bendekini görmüyon de mi

mAd_girL

mAd_girL

Üye
evet görmüyorum

kikaksk

kikaksk

Üye
bende merak etmiştim tahmin ettim öğrendim şimdi..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
değerli maxicep üyesi;

<span style="color:#006600">forumda düzeni, disiplini sağlamak, üyelerinin bu ortamda mutlu olması için; site yönetimi tarafından önceden denenmiş standart kurallar konmuştur. kurallara uymayan üyelere belirlenmiş cezalar verilir.her üyenin sadece kendisinin gördüğü warn denilen ceza sayacı vardır.
</span>

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
ii saol walla mad_girl bende nereleri kurcalamıştım...

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Jan 6 2006, 08&#58;43 PM) [post=246937]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote] ewet

RockFord Fosgate

Üye
benım %10 su an&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Onlar da sizde kalsın , burada belirtmeye gerek yok

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(canbo &#064; Jan 6 2006, 08&#58;48 PM) [post=246944]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

ii de niye uyarı aliyim ki off ya...sorun şu ki başka kimsede bu yok allah allah
[/b][/quote]

Herkesin uyarı seviyesi kendisine gözüküyor..

Vassili

Üye
evet benimki sıfır

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 6 2006, 10&#58;10 PM) [post=247007]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
benım %10 su an&#33;&#33;
[/b][/quote]

canın sağolsun
%5 bana verebilirsin

agiray24

Üye
bende de olması lazım fazla msj yazamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt