Çok Önemli 05463412552

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty001

qwerty001

Üye
    Konu Sahibi
Çok Önemli 05463412552
Arkadaşlar dün akşam saatlerinde bir turkcell numarasından bir mesaj aldım aynen şöyle

"selam* tatlim ben gizem senden çok hoşlanıyorum telini arkadaşımdan aldım tanışmak istersen 0546 341 25 52 bu numarayı gece saat 12 den sonra ara optum by"

numarayı google'da arattığımda bir çok arkadaşlık sitesinde ve hiç alakasız yerlerde karşıma çıktı.Kendim aramadım ama bir başka yerde bu numaranın 900 lü hatlar gibi çalıştığını öğrendim. Bilgisi olup ekleyecek arkadaşları beklerim.

Bu numara'yı mesajlara kanıp aramayın!:naughty:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşlar dün akşam saatlerinde bir turkcell numarasından bir mesaj aldım aynen şöyle

"selam* tatlim ben gizem senden çok hoşlanıyorum telini arkadaşımdan aldım tanışmak istersen 0546 341 25 52 bu numarayı gece saat 12 den sonra ara optum by"

numarayı google'da arattığımda bir çok arkadaşlık sitesinde ve hiç alakasız yerlerde karşıma çıktı.Kendim aramadım ama bir başka yerde bu numaranın 900 lü hatlar gibi çalıştığını öğrendim. Bilgisi olup ekleyecek arkadaşları beklerim.

Bu numara'yı mesajlara kanıp aramayın!:naughty:

numaranın kombinasyonu 9oo lü hatları çağrıştırıyor bana olsa hemen anlardım ve bana sürekli mesajları geliyor 'tatlım şu an çok yalnızım sende yalnızsan bana yaz lütfen yanlizligımızı bitirelim " " çok tatlısın müsaitsen ara konuşalım " vs vs abazalar içinse durmayın arayın

kaan0

kaan0

Üye
bi mesaj at mesajla olmuyo ara diye ararsa gerçektir :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Işim olmaz kızmis Canlı Sohbet Hattıymıs pehh =..!

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
başınıza iş almayın arkadaşlar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bana da 3 defa geldi böyle numaralardan mesaj. ama hiç takmadım geldiği anda sildim.
yazdıkları şey aynı: "bnm adım ....... senden hoşlanıom. bni ara mutlaka. numaram şu şu" birazdaha altlara bakarsanız dksı 3 kntr gibi bir not ile de karşılaşabilirsiniz.

moonlightgsm

Üye
Arkadaşlar aynı numaradan benide aradılar. Bana canım uzun zamandır aramıyorsun numaram değişti beni 05463412552 beni bu numaradn ararmısın diye mesaj geldi türkcell numarasından. Bende aradım kimsiniz dedim ben eda dedi konuşmak istermisin deyince hemen anladım. Hayır dedim hemen kapattım. Sonra internetten bu numarayı arayınca 900 numaralar gibi ücretlendiğini anladım. Bu resmen soygun olduğu halde kimse dur demiyor. Buda türkiye gerçeklerinden biri. Yazık bize.....

ash54

ash54

Üye
türkcell'in oyunlarından biri olabilir hiç belli olmaz bu işler.:ehe