Çok Kararsızım Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Çok Kararsızım Lütfen Yardım
İlk başta 700-900 tl arası bi telefon bakıyordum galaxy ace 2 ve xperia sola bu fiyat aralığında en iyi telefonlar gibi ama sık sık telefon değiştiren birisi değilim aldığım telefonu en az 3-4 yıl kullancam vereceğim fiyat da az değil düşündüm almışken sağlam bi şey alayım beni uzun süre idare etsin istiyorum şimdi aklımda htc one s var şu an bir de xperia s tasarım, ekran kalitesi, kamera ve internet hızı benim için önemli olan özellikler ekran en fazla 4,3" olacak 'o paraya onu alcana şu daha ucuz özellikleri de iyi onu al veya biraz daha ver şunu al' tarzı önerilerinizi bekliyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
700 daha koy one x al

Elektr0

Elektr0

Üye
Alabiliyorsan HTC One S'i al ama neden al diyorum işlemcisi yüzünden ki işlemci Piyasada bulunan 4 çekirdekli işlemcilerin bazılarına yakın sonuçlar veriyor ki kendisi Dual Core(Çift Çekirdek) türünde 1.7 GHz hızında 28nm üretim teknolojisi ile üretilmiş bir işlemci. Ama Ace 2 F/P olarakta seni götürür baya Sola ve Xperia S hakkında bilgim yok..

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
700 daha koy one x al

şu an fiyat sınırım o yazdıklarım değil zaten dediğim gibi 4,3" üstü istemiyorum cepte taşınabilir tek elle tutulur olsun

- - - Eklendi - - -

Alabiliyorsan HTC One S'i al ama neden al diyorum işlemcisi yüzünden ki işlemci Piyasada bulunan 4 çekirdekli işlemcilerin bazılarına yakın sonuçlar veriyor ki kendisi Dual Core(Çift Çekirdek) türünde 1.7 GHz hızında 28nm üretim teknolojisi ile üretilmiş bir işlemci. Ama Ace 2 F/P olarakta seni götürür baya Sola ve Xperia S hakkında bilgim yok..

sanırım senin dediğin ilk üretilenlerde kullanılan snapdragon s4 işlemci ama türkiyeye gelenlerde s3 kullanılıyormuş ve performansları arasında çok fark varmış galiba

15097

15097

Üye
One S al arkadar nedenini aciklamis

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
one s deki s4 işlemci daha iyi sonuçlar veriyordu ama s3 malesef o performansda değil. galaxy s2 alabilirsin.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
S2 veya One S

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
s2nin çözünürlüğü yetersiz gibi o ekrana, one s nin şarjı çok az gidiyormuş
xperia s nasıldır?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
one s :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt