Çok iyi Photoshop yaparım diyen varmı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi Photoshop yaparım diyen varmı :)
Arkadaşlar bana böyle normal sıradan bir fotoğrafı ilgi çekici hale getirecek bir arkadaşım lazım kendine güvenen varmı Bana büyük bir iyilik yapmış olacak o arkadaş

Ben Yapardim .. Ama PhotoShop Programimi Bir Sureligine Kaldirdim .. =]

Sağlam bir mouse ve bilgisayar lazım,resimi layerlarken bile mouse uyuzsa sizide uyuz eder
Aslında en iyi profesyoneli,dokunmatik olanla yapılıyor ama nerde
1-2 resim üzerinde oynama yapmıştım sonrada sıkılıp vaz geçtim,çünkü başta bilgisayar kasması ve sonrasında mouse'ın kayması sinir ediyor insanı

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ben Yapardim .. Ama PhotoShop Programimi Bir Sureligine Kaldirdim .. =]
programı kurunca haberim olsun

- - - Eklendi - - -

yap o zaman bana resmi özelden yollayabilirim yapacaksan

- - - Eklendi - - -

fotoğrafa bakmak lazım
fotoğraf arkadaşımın resmi sıradan bir resim sadece o resmi çok ilgi çekici hale getirmek istiyorum arkadaşım kız

- - - Eklendi - - -

Evet mause gerçekten bir numaralı etken

CasuS_87

Üye
biliyorumda şimdi fotoyu berbat etmekte var

The East

Üye

Yeni Bilgisayar aldım gerçekten dedigin gibi bazı mouse ler çok uyuz resme yazı koycam boyutunu ayarlayamıyorum ya çok büyük oluyor yada ucundan tutulmuyor

Yeni Bilgisayar aldım gerçekten dedigin gibi bazı mouse ler çok uyuz resme yazı koycam boyutunu ayarlayamıyorum ya çok büyük oluyor yada ucundan tutulmuyor
Grafik olayları için üretilmiş mouse ve klavyeler var anca onlarda ayar tutar ama başta hassas mouse ve düz,geniş bir zemin olması lazım yoksa sinir olmaktan başka bir iş olmuyor,ya eliniz kayar ya kolunuz kayar o zamanda fotoğraf,resim gidiyor elden

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ee yani özet olarak koskoca maxicep de bana bir iyilik yapacak yok yani

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Konu Günceldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...