Çok iyi Photoshop yaparım diyen varmı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi Photoshop yaparım diyen varmı :)
Arkadaşlar bana böyle normal sıradan bir fotoğrafı ilgi çekici hale getirecek bir arkadaşım lazım kendine güvenen varmı :) Bana büyük bir iyilik yapmış olacak o arkadaş :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Yapardim .. Ama PhotoShop Programimi Bir Sureligine Kaldirdim .. =]

TülayLovato

TülayLovato

Üye
:nono: Been :D

greenmile

greenmile

Üye
fotoğrafa bakmak lazım :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Sağlam bir mouse ve bilgisayar lazım,resimi layerlarken bile mouse uyuzsa sizide uyuz eder:D
Aslında en iyi profesyoneli,dokunmatik olanla yapılıyor ama nerde:)
1-2 resim üzerinde oynama yapmıştım sonrada sıkılıp vaz geçtim,çünkü başta bilgisayar kasması ve sonrasında mouse'ın kayması sinir ediyor insanı:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ben Yapardim .. Ama PhotoShop Programimi Bir Sureligine Kaldirdim .. =]
programı kurunca haberim olsun :)

- - - Eklendi - - -

yap o zaman bana :) resmi özelden yollayabilirim yapacaksan :)

- - - Eklendi - - -

fotoğrafa bakmak lazım :ehe
fotoğraf arkadaşımın resmi sıradan bir resim sadece o resmi çok ilgi çekici hale getirmek istiyorum arkadaşım kız :ehe

- - - Eklendi - - -

Sağlam bir mouse ve bilgisayar lazım,resimi layerlarken bile mouse uyuzsa sizide uyuz eder:D
1-2 resim üzerinde oynama yapmıştım sonrada sıkılıp vaz geçtim,çünkü başta bilgisayar kasması ve sonrasında mouse'ın kayması sinir ediyor insanı:)
Evet mause gerçekten bir numaralı etken :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
biliyorumda şimdi fotoyu berbat etmekte var :)

The East

The East

Üye

Yeni Bilgisayar aldım gerçekten dedigin gibi bazı mouse ler çok uyuz resme yazı koycam boyutunu ayarlayamıyorum ya çok büyük oluyor yada ucundan tutulmuyor :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Yeni Bilgisayar aldım gerçekten dedigin gibi bazı mouse ler çok uyuz resme yazı koycam boyutunu ayarlayamıyorum ya çok büyük oluyor yada ucundan tutulmuyor :D
Grafik olayları için üretilmiş mouse ve klavyeler var anca onlarda ayar tutar ama başta hassas mouse ve düz,geniş bir zemin olması lazım yoksa sinir olmaktan başka bir iş olmuyor,ya eliniz kayar ya kolunuz kayar o zamanda fotoğraf,resim gidiyor elden:D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ee yani özet olarak koskoca maxicep de bana bir iyilik yapacak yok yani :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Konu Günceldir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt