Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok iyi Photoshop yaparım diyen varmı :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
Çok iyi Photoshop yaparım diyen varmı :)
Arkadaşlar bana böyle normal sıradan bir fotoğrafı ilgi çekici hale getirecek bir arkadaşım lazım kendine güvenen varmı Bana büyük bir iyilik yapmış olacak o arkadaş
Mazlum Somer
Üye
Ben Yapardim .. Ama PhotoShop Programimi Bir Sureligine Kaldirdim .. =]
TülayLovato
Üye
Been
greenmile
Üye
fotoğrafa bakmak lazım
maxirabit
Üye
Sağlam bir mouse ve bilgisayar lazım,resimi layerlarken bile mouse uyuzsa sizide uyuz eder
Aslında en iyi profesyoneli,dokunmatik olanla yapılıyor ama nerde
1-2 resim üzerinde oynama yapmıştım sonrada sıkılıp vaz geçtim,çünkü başta bilgisayar kasması ve sonrasında mouse'ın kayması sinir ediyor insanı
Sağlam bir mouse ve bilgisayar lazım,resimi layerlarken bile mouse uyuzsa sizide uyuz eder
1-2 resim üzerinde oynama yapmıştım sonrada sıkılıp vaz geçtim,çünkü başta bilgisayar kasması ve sonrasında mouse'ın kayması sinir ediyor insanı
Yeni Bilgisayar aldım gerçekten dedigin gibi bazı mouse ler çok uyuz resme yazı koycam boyutunu ayarlayamıyorum ya çok büyük oluyor yada ucundan tutulmuyor
Yeni Bilgisayar aldım gerçekten dedigin gibi bazı mouse ler çok uyuz resme yazı koycam boyutunu ayarlayamıyorum ya çok büyük oluyor yada ucundan tutulmuyor
Grafik olayları için üretilmiş mouse ve klavyeler var anca onlarda ayar tutar ama başta hassas mouse ve düz,geniş bir zemin olması lazım yoksa sinir olmaktan başka bir iş olmuyor,ya eliniz kayar ya kolunuz kayar o zamanda fotoğraf,resim gidiyor elden
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
ee yani özet olarak koskoca maxicep de bana bir iyilik yapacak yok yani