çok ilginç; ful çekiyor gösteriyor ama çekmiyor, galaxy mini.. maceralı :)))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kajmeraan

Üye
    Konu Sahibi
çok ilginç; ful çekiyor gösteriyor ama çekmiyor, galaxy mini.. maceralı :)))
Merhaba arkadaşlar, sorunum şöyle;

evde durduk yere bağlantı kesiliyor. ama telefon ful çekiyor gösteriyor ve bildirim alanında avea yazmaya devam ediyor ama ne arama yapabiliyorum ne mesaj gönderebiliyorum ne de aradıklarında ulaşılabiliyorum. telefonu yeniden kapatıp açmam gerekiyor normale dönmesi için. ama uzun sürüyor ve sinir bozucu.

işin ilginç tarafı ankaranın başka bir semtine gittiğimde bunu yaşamıyorum. evde günde 20 kez açıp kapamam gerekirken başka yerde hiç bu sorun çıkmıyor. mesela 3 günlüğüne sinopa gittim orda da bir kez bile olmadı.

avea müşteri hizmetlerini aradım sorun telefonda dediler. telefonu servise götürdüm sorun yok dediler. evde iken annemin avea hattını taktığımda da aynı sorunla karşılaşıyordum. ama babamın türkcell hattını taktığımda sorun çıkmadı.

netice: bi açıdan sorunun telefondan olduğu mantıklı geliyor, ama diğer açıdan da sorun aveadanmış gibi geliyor sonuçta bunu sadece avea hatlarında ve sadece evde çıkarıyor.

bi yandan da aklıma şu geldi; Evim Ankara MİT'in yakınlarında acaba telefonun yada aveanın sinyalleri ile falan MİTin jammer cihazları falan mı çakışıyor.

ne yapacağımı bilemedim.

babamlarla konuşayım da evi taşıyalım en iyisi :))

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bi uygulamayı indirip baktım, baz istasyonu ile evin arası 2 km uzaklıkta. bunu da belirteyim.

merak ettiğim benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Günlerdir internette aratıyorum bir kez bile böyle bir sıkıntı yaşayana rastlamadım.

- - - Eklendi - - -

konuyla ilgili fikri olan var mı ? :)
 


cix_can-61

Üye
Operatörünü değiştir. Sorun kesinlikle aveada. Aveada bu tür sorunlar sık yaşanır.
 

altinkobra

Üye
bende galaxy pocket kullanıyorum.bende de buna benzer bir sorun var .şebeke 0 seviyesinee iniyor arama yapabiliyroum fakat internetim gidiyor. anca telefonu kapatıp açığım zaman düzeliyor.ve benim hattım vodafone
 

By_eLeN

Üye
Yazilimsal sorun baseband uyusmuyor olabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt