Çok Ilginç .. Buyrun Deneyin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Çok Ilginç .. Buyrun Deneyin...
<div align="center"> </div>

darkred

darkred

Üye
güzel yapmışlar valla saolasın msw

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine sağlık..

isok

Üye
hehe komik oldu yaa tahnkS

swedeniz

swedeniz

Üye
manyak güldüm ya bide ayıp kelimeler kullandım

slayer

Üye
Süperdi....

Darkmayne

Darkmayne

Üye
SAğolasın msw çok güzel bir paylaşım olmuş sonum Afrika&#39;da olsa bile

gknky

gknky

Üye
Evet zayıf bir yaz günü ankara da dünyadaki en zayıf insanı gördün ismi aslı , ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti.Yakın arkadaşın burcu ya dönüp, "offff bea hayatımda gördüğüm en sişko vücut bu" dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:, "selam sizden çok hoşlandım ve siz çok normal siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte ankara e gidip öpüşmek yapmaya ne dersiniz?" Suratında aptal bir ifadeyle, " lan it napıosn dedin " ve onunla birlikte gittin ankara a vardığınızda , kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana yatak çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı...Hepsinin bir rüya olduğunu anladın.

yorum sizde

kikaksk

kikaksk

Üye
cok güsel ya vallaha cok güldüm ...

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
emeğine sağlıkta bana komik gelmedi .. yoksa ben gülmeyimi unuttum ?
tekrar emeğine sağlık dostum

ukalaboy

ukalaboy

Üye
dely bişi ya

mAd_girL

mAd_girL

Üye
güzelmiş

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
<div class='quotetop'>(swedeniz &#064; Jan 28 2006, 09&#58;43 AM) [post=265440]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
manyak güldüm ya bide ayıp kelimeler kullandım
[/b][/quote]

aynen manyak komik yaaa

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Mükemmel ya bakın benim yaptıgım

Evet sexsi bir yaz günü ankara da dünyadaki en sıcacık insanı gördün ismi simay , ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti.Yakın arkadaşın derya a dönüp, "offff bea hayatımda gördüğüm en sercan vücut bu" dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:, "selam sizden çok hoşlandım ve siz çok askım siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte ankara e gidip sex yapmaya ne dersiniz?" Suratında aptal bir ifadeyle, " alo naber dedin " ve onunla birlikte gittin ankara a vardığınızda , kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana masa çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı...Hepsinin bir rüya olduğunu anladın.

gknky

gknky

Üye
aynı tip yaw

iceboy

iceboy

Üye
Hepsi ruyaymis&#33;&#33;&#33;&#33;

Ellerine saglik

Salihyet

Salihyet

Üye
Evet Sıcak bir yaz günü bolu da dünyadaki en dallama insanı gördün ismi şükufiye , ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti.Yakın arkadaşın duvar a dönüp, "offff bea hayatımda gördüğüm en demir vücut bu" dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:, "selam sizden çok hoşlandım ve siz çok sana siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte çorum e gidip dingildemek yapmaya ne dersiniz?" Suratında aptal bir ifadeyle, " Vrışşş kız bağ dedin " ve onunla birlikte gittin çorum a vardığınızda , kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana Monitör çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı...Hepsinin bir rüya olduğunu anladın

gknky

gknky

Üye
hahahaa

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ehe guzel miş dostum eline saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt