çok ilginç bir istek ama belkide dedim açtım konuyu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
çok ilginç bir istek ama belkide dedim açtım konuyu...
Arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım skyfire ile nette sörf yapıyorum 8 mg bit hızında wireleesle bağlanıyorum film sitelerinden film indiremezmıyım 5800 la? örnek vereyim rapidshareden? veya benzeri upload sitelerinden indirme yöntemi bilen varsa paylaşırsa sevınırım ? tşk ederim şimdiden (NADİR ABİ DUYARSIN UMARIM :)

Perfect!

Üye
opera mobile yükle sitede bulabilirsin ben indirdim rapidden wifi ile de olur yada kendi tarayıcısı ilede indirir belki bence dene

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Evet Opera Mobile ile indirebilirsin

merty24

merty24

Üye
forumda ara torrent indirici var onunla torrent indirebilirsin

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar skyfire ile denedım bazı seylerı ındırıo ama rapidden ındırmıo opera yı denemedım yada arkadasın dedığı gıbı torrent ındırıcı olursa süper olur araadım bu tarz programları ama bulamadım maalesef ilgilenenlere tşk ederım ...

yagizbogac

yagizbogac

Üye
sym torrent diye bir program var muthis bir torrent indirme programi gecen gene torrent olarak anime indirdim core player ile izledim bu proyu arat bulursun torrent programını ..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
5800 A CORE player cıktımı ki?

yagizbogac

yagizbogac

Üye
aa doğru 5800 için cora yok ben n95 kullanıyorum özür dilerim

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
yok önemli değil arkadaşım yardımların ıcın sağol problemi çözdüm bu arada...opera ile sorunsuz download edilebiliyor..ayrıca 10 beta 2 sı cıkmış haberınız olsun....

yagizbogac

yagizbogac

Üye
evet bende kullanıyorum onu ama n95-2de flash desteğide olsa tam olacak :) sevindim çözmene sorunu :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
evet bende kullanıyorum onu ama n95-2de flash desteğide olsa tam olacak :) sevindim çözmene sorunu :)

eyvallah sağolasın arkadaşım ...evet birde flash dosyalarını acsa tam olucak ama ben şu şekilde yapıyorum bişi indiriceksem opera kullanıyorum netten video izleyeceksem skyfire kullanıyorum genel dolaşım yapıcaksam kendı tarayıcısını kullanıyorum böylelıkle sorun yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...