Çok ikilimde kaldım napmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Bunu Siri bile itiraf etti :D

evet :D

---------- Eklendi @ 07:17:18 ---------- Yazıldı @ 07:15:50 ----------

Ygsye çalışacam diyorsun bence lumia işini ertele hem şimdi alırsan emin ol zarar edersin ilk geldiğinde klasik zaten biliyosun pahalı olur. Lumia adamı ygsye falan çalıştırmaz sınavı geçemezsin ama şimdi alırsın bisikletini yazın tadını çıkarsın hobini yaşarsın sonra sınava girersin ondan sonra zaten lumia almış olsan sıkılırsın yenileri çıkmış olur onlar senin olsun istersin. Benim tavsiyem geroni marka bisikletlerle bir bak :)

geroni ? :)

---------- Eklendi @ 07:18:36 ---------- Yazıldı @ 07:17:18 ----------

bisiklet al telefonun zaten var lumia ları inceledim androit daha iyi ve ucuz çok bel bağlamayın bu tellere

........... Çok kararsızım.. :(

Polymath

Polymath

Üye

Bunu Siri bile itiraf etti :D

Siri kullanmış mi? =D wp gelsın ondada oyun uygulama sorunu olsun. Başlıklar açılır yine. Wp bu kadar mi kötüsün=D Wp de yine android kadar oyun uygulama olacağini sanmiyorum.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Siri kullanmış mi? =D wp gelsın ondada oyun uygulama sorunu olsun. Başlıklar açılır yine. Wp bu kadar mi kötüsün=D Wp de yine android kadar oyun uygulama olacağini sanmiyorum.

wpnin sistemi yeter zaten. Ayrıca onda xbox live var. Oyun açısından hiiiiç sıkıntı yaşamaz emin ol :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bisiklet tutkun var geroniyi nasıl bilmezsin bianchi falan hikaye bence 7 sene kullandım fren pabuçları bile değişmedi bir kaç takla atmışlığımda var lastiklerinden başka hiç bir yeri çürümedi değişmedi :)

---------- Eklendi @ 09:08:52 ---------- Yazıldı @ 09:06:29 ----------

Ayrıca wpde oyun sıkıntısı olcağını söyleyen arkadaşlar o telefondaki oyunları bilgisayarınızda bile oynayamayacaksınız:)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bisiklet tutkun var geroniyi nasıl bilmezsin bianchi falan hikaye bence 7 sene kullandım fren pabuçları bile değişmedi bir kaç takla atmışlığımda var lastiklerinden başka hiç bir yeri çürümedi değişmedi :)

---------- Eklendi @ 09:08:52 ---------- Yazıldı @ 09:06:29 ----------

Ayrıca wpde oyun sıkıntısı olcağını söyleyen arkadaşlar o telefondaki oyunları bilgisayarınızda bile oynayamayacaksınız:)

işte bu dostum :) o oyunları pcde açmak için sistemi değiştirmek zorunda kalırsın :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

fazlası bile olacak wp market 90000 i geçti hergün 120-200 arası uygulama ekleniyor ama çöpler alınmıyor belli kalite dosyalar alınıyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Lumia 900 al altına iki teker üstüne bir sele gidon tamamdır hem telefon hem bisiklet:D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kararım sony ericsson xperia neo v

aleranol

aleranol

Üye
200 liraya bisiklet bana yaramaz. Anca 750 tlye dağ bisikleti falan olacak. Bisiklete 3 yaşımdan beri biniyorum yazın benim için vazgeçilmez bişey. Ama lumiada hayranlık derecesinde bi cihaz benim için. Ne yapacam ?

arkadaşım kesinlikle bisiklet al bisiklet benim de tutkum hele biraz taşlı topraklı biyerdeysen ve altında bianchi adrenaline varsa hayat daha güzel :D emin ol telefon zihnini engeller.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım kesinlikle bisiklet al bisiklet benim de tutkum hele biraz taşlı topraklı biyerdeysen ve altında bianchi adrenaline varsa hayat daha güzel :D emin ol telefon zihnini engeller.

ooof of... kaç paraki adrenaline?

ozakin70

ozakin70

Üye
kardeş al bisikletini sür keyfine bak bisiklet sevdası başkadır
bide sen :tl:750lik dağ bisikleti diyorsun off tatından yenmez inan pişman olmazsın:thumbup::thumbup:
Önerilerim salcano markası bianchiye tur bindirir...

aleranol

aleranol

Üye
ooof of... kaç paraki adrenaline?

adrenalinin 0ından çok az kaldı çünkü üretmi durduruldu ancak 0ı 800 tl didr en fazla. Salcano ya bulaşma. Parklarda adrenalini sürerken herkez bana bakıyor. Kimse hayatında adrenalin gibi bişey görmemiş:D telefon çok güzel ama ben de bas gitar için lumiadan vazgeçtim. Ben sana dağ bisiklet. Almanı alıcaksan da adrenalin gibi bir canavarı almanı öneririm. Özel üretim alüminyum jantlar vites 1000küsir lbs amortisör (çift) gayet güzel. Ben bile parçalayamadıysam :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...