çok hırslandım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla az demişler

FastBreaker

FastBreaker

Üye
Ben artık sıfır telefon almam bunları duydukça

valent

valent

Üye
Telefoncunun vereceği fiyat odur zaten 500 üzerine kendi katıp 700 civarına satacak telefoncular tefeci gibi olmuşlar artık

MoonLife01

MoonLife01

Üye
C7 nini Fiyati beyler.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kardeşim bende geçen sene 5800 a gözüm gibi baktım ama sıradan 5800 la aynı fiyata zor satabildim bu işler böyle :)

covar

covar

Üye
valla ben nokia c7 ye 1000 tl verecek kadar değilim c6-01 var bende ve 650 tl özellikleride aynı c7 tek üstünlüğü 8 gb hafızası var dahili daha bi + sı yok ve arada fiyat farkı 350 tl milleti kazıkılıyor bu nokia

MoonLife01

MoonLife01

Üye
valla ben nokia c7 ye 1000 tl verecek kadar değilim c6-01 var bende ve 650 tl özellikleride aynı c7 tek üstünlüğü 8 gb hafızası var dahili daha bi + sı yok ve arada fiyat farkı 350 tl milleti kazıkılıyor bu nokia

C7 nini + Lari ; C7 ekrani daha büyük,Daha ince,Daha uzun ömürlü batarya,Nfc Cipi Araştırma yapmadan yorum yapma bro :)

by*cambaz

Üye
bnim c6 01 bile 460 lira veriolar sen abi istersen başka dükkanlarada sor

covar

covar

Üye
C7 nini + Lari ; C7 ekrani daha büyük,Daha ince,Daha uzun ömürlü batarya,Nfc Cipi Araştırma yapmadan yorum yapma bro :)

hayatımdaki en gördüğüm sacma yorum arkadaşımdada var aldığına bin pişman benimkiden satıp alcak alırkende c7 veryeim sölemşti adam almadım 1 incisi o telefon tipinden kaybetiyor c6-011 ondan cok daha hoş ve şık

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kime sorarsan sor herkez c7 der bu konu burada kapanır!

covar

covar

Üye
c7 daha iyi ama + özelliği fazla yok denecek kadar az bi 8 gb hafıza diğer herşeyi aynı arkadaşımdada var 2.el 500 tl alacaktım daha 3 aylık temiz ama tip yok telefonda hoşuma gitmiyo bi dahada para vermem nokiaya sende c7 var heralte 8 mp kamera var ama bi boka yaramıyo auto focus hic bişey yok kamerada yakın cekimler bulanık net değil resim cektikden sonra gmrüntüdeki netlik gidiyo şimdi anladımki samsung telefonlar daha iyi nokiadan cünkü samsung s8530 wave 2 yi gördüm kamerasını benimki yanında br hic onun ekranı daha kaliteli ve renkli 480x800 pixsel nokialrınki ise 360x640

SilentOne

SilentOne

Üye
ozmn wawe 2 kardeşim beğenmiyrsan telefonunu

FastBreaker

FastBreaker

Üye
konu başka yerlere kaydı bence.

Re13eL

Re13eL

Üye
kafana takma bunları satıcaksan elden satıcaksın benim eniştende telefoncu c7me 400 diyo :) adamLG optimusa 450 max vermiş çocuk vermemiş daha sonra o çocuk eniştemin tanıdığı telefoncuya gitmiş ordaki adam telefona 900 TL vermiş şans işte bu :D
900 tl ye adama neden öyle aldın dediklerinde internet sitesinde 1400 tl yazıyo demiş haha :)
anlamayan telefoncuya gidersenn şans eseri fazla para verirler ama şunu unutma telefoncular üstünden sağlam kar elde edemiyecekse senden o telefonu asla almazlar düşük fiyat vermelerinin sebebi bu.

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
yapılan tüm yorumlara katılıyorum :) bugün bir yere daha gitti 550 dedi en iyisi sahibindende satmak ama fikrimi değiştirdim 1 sene daha bekleyip babama i phone aldırıcam :)

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR Elektronik piyasada gelinen nokta : Bugün al, yarın satıyorum de, aldığın fiyatın YARISI ... Benim kaç kere başımdan geçti, hatta bir defasında adam dükkandan çıktığın anda geri getirirsen yarı fiyatına geri alırım dedi :off:.

cortex47

cortex47

Üye
Bence de internet üzerinden sat.

Bu arada c6-01'in c7'den eksiği yok diyen arkadaş, lütfen öğren de gel. Ayrıca c7'nin tasarımını beğenmeyip c6-01'inkini beğenen birini ilk defa görüyorum. Bence c6-01 çok çirkin...

covar

covar

Üye
Bence de internet üzerinden sat.

Bu arada c6-01'in c7'den eksiği yok diyen arkadaş, lütfen öğren de gel. Ayrıca c7'nin tasarımını beğenmeyip c6-01'inkini beğenen birini ilk defa görüyorum. Bence c6-01 çok çirkin...

dostum sen git öğrende gel şunuda unutma zevkler ve renkler tartışılmaz asla

MoonLife01

MoonLife01

Üye
dostum sen git öğrende gel şunuda unutma zevkler ve renkler tartışılmaz asla

Renkler ve zevkler tartışlmaz dıosun C7 yi karalisoun yediremıonmu kendıne?

C6 c7 den daha agır ve kaba :)

rapman

rapman

Üye
500'e alırım diyen seni kazıklamaya çalışmış..
bu tip satışları mümkün olduğunca sahibinden.com gibi yerlerden gerçekleştirmeye çalışın.sonuçta telefoncu satıp kar edecek sizden illaki ucuza alması lazım ama bu kadar da değil...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt