çok hırslandım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
covar

covar

Üye
500'e alırım diyen seni kazıklamaya çalışmış..
bu tip satışları mümkün olduğunca sahibinden.com gibi yerlerden gerçekleştirmeye çalışın.sonuçta telefoncu satıp kar edecek sizden illaki ucuza alması lazım ama bu kadar da değil...

hatta şahit bile oldum adam c7 yi 400 tl ye alıp 2.el 650 tl satıyo rafdaydı telefon varmı böyle kazıkcılık

cardanadam

cardanadam

Üye
hatta şahit bile oldum adam c7 yi 400 tl ye alıp 2.el 650 tl satıyo rafdaydı telefon varmı böyle kazıkcılık

zaten telefoncular 0 telefondan para kazanamıyorlar onun için 2. El telefonları ucuza alıp pahalıya satıyorlar bende onun için 0 telefon almıyorum artık 2. El alırkende önce takasa gireceyim telefonun fiyatını soruyorum sonra alacagım telefonun fiyatını soruyorum en sonda telefonu çıkartıp ben bu telefonu onunla takas etmek istiyorum böylece takastaki aralarında uçurum olan fiyat farkını en aza indirmiş oluyorum

aleranol

aleranol

Üye
valla benim telefoncum c7 me (8 aylık dün hackledim :DDDD ve bol oyun program var) 600-675 arası para verecekti nerden çıkıyo bu 400 anlamadım gitti nasıl telefoncu ki onlar? Hem bide benim telefoncu her telefondan anlar, kullanmadığı yoktur.(o olamasa şu an 5800 veya galaxy ace gibi bi hata bile yapabilirdim :()

----------Eklendi @ 15:11:57 ---------- Yazıldı @ 15:05:27 ----------

bende poşetli kullanıyorum ama bunu telefonculara şöyle olsun filan diye değil ben çizik ekrana bakmak istemyiorum arkadaşım tozlu iz kalmış ekrana bakmak istemiyorum bu jiletinlerin faydası var ki koyuyorlar bence bunuda düşünmek gerekir :hmmm
ben telefonu almadan öncce içine hafıza kartını ve ekran jelatinini telefoncuma yapıştırtmış babam, hatta pilini bile doldurmuş :D Adam biliyo benim düşürüp hemen çizeceğimi;(2. gün düşürdüm çizilmedi :D) Ama gerçekten poşetli kullanırsın aletin temiz görünür çizik olmaz bakar bakar bi daha hayran olursun, bi temayı bi süre kullanırsın değiştirince telefona bidaha hayran olursun ben şu ana kadar belki 50-60 kere hayran oldum 90 tane temam var :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
c7 daha iyi ama + özelliği fazla yok denecek kadar az bi 8 gb hafıza diğer herşeyi aynı arkadaşımdada var 2.el 500 tl alacaktım daha 3 aylık temiz ama tip yok telefonda hoşuma gitmiyo bi dahada para vermem nokiaya sende c7 var heralte 8 mp kamera var ama bi boka yaramıyo auto focus hic bişey yok kamerada yakın cekimler bulanık net değil resim cektikden sonra gmrüntüdeki netlik gidiyo şimdi anladımki samsung telefonlar daha iyi nokiadan cünkü samsung s8530 wave 2 yi gördüm kamerasını benimki yanında br hic onun ekranı daha kaliteli ve renkli 480x800 pixsel nokialrınki ise 360x640

kaba terimler kullanmayın. argo içerikli mesajlardan uzak durun. üslubunuzu bozmayın ve de ayrıca lütfen saçmalamayın. zevkler ve renkler tartışılmaz ama o minnacık ekranınla istediğini yap arkadaşım. ayrıca telefonunu seviyor olabilirsin ama fanlığını mesajına yansıtıp saçmalama lütfen. senin yaptığın şu an telefon piyasasına hakeret. bir alt telefonu abisinden daha üstün tutmak ap açık bir saçmalıktır :oke:

----------Eklendi @ 15:16:55 ---------- Yazıldı @ 15:14:45 ----------

valla benim telefoncum c7 me (8 aylık dün hackledim :DDDD ve bol oyun program var) 600-675 arası para verecekti nerden çıkıyo bu 400 anlamadım gitti nasıl telefoncu ki onlar? Hem bide benim telefoncu her telefondan anlar, kullanmadığı yoktur.(o olamasa şu an 5800 veya galaxy ace gibi bi hata bile yapabilirdim :()

----------Eklendi @ 15:11:57 ---------- Yazıldı @ 15:05:27 ----------

ben telefonu almadan öncce içine hafıza kartını ve ekran jelatinini telefoncuma yapıştırtmış babam, hatta pilini bile doldurmuş :D Adam biliyo benim düşürüp hemen çizeceğimi;(2. gün düşürdüm çizilmedi :D) Ama gerçekten poşetli kullanırsın aletin temiz görünür çizik olmaz bakar bakar bi daha hayran olursun, bi temayı bi süre kullanırsın değiştirince telefona bidaha hayran olursun ben şu ana kadar belki 50-60 kere hayran oldum 90 tane temam var :D

aynen öyle arkadaşım. jilatini çıkarmak çok saçma bence ekran çizilecek su ile temas edecek parmak izi kalacak ve sen ekrana baktığında soğuyacaksın artık o canlılık o temiz ekran gidecek. içinde burukluk olacak ve gün geçtikçe telefondan uzaklaşacaksın ama jilatinli kullan ayda bir kere değiştir jilatini hem ekran daha uzun ömürlü olsun hemde telefonun ilk gün ki cama sahip olsun.

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
son jelatinim 5 aydır üstünde arada bi siliyom okadar ama telefonum garantiden geldikten sonra ekranda 2 tane iğnbe ucu gibi nokta oluştu 15 tatilde garantiye göndersem kendi hataları olduğunu kabul ederler mi? Çünkü içeriden çizildi ve ben bi kere bile açmadım içini

----------Eklendi @ 15:22:33 ---------- Yazıldı @ 15:21:51 ----------

kaba terimler kullanmayın. argo içerikli mesajlardan uzak durun. üslubunuzu bozmayın ve de ayrıca lütfen saçmalamayın. zevkler ve renkler tartışılmaz ama o minnacık ekranınla istediğini yap arkadaşım. ayrıca telefonunu seviyor olabilirsin ama fanlığını mesajına yansıtıp saçmalama lütfen. senin yaptığın şu an telefon piyasasına hakeret. bir alt telefonu abisinden daha üstün tutmak ap açık bir saçmalıktır :oke:

----------Eklendi @ 15:16:55 ---------- Yazıldı @ 15:14:45 ----------

aynen öyle arkadaşım. jilatini çıkarmak çok saçma bence ekran çizilecek su ile temas edecek parmak izi kalacak ve sen ekrana baktığında soğuyacaksın artık o canlılık o temiz ekran gidecek. içinde burukluk olacak ve gün geçtikçe telefondan uzaklaşacaksın ama jilatinli kullan ayda bir kere değiştir jilatini hem ekran daha uzun ömürlü olsun hemde telefonun ilk gün ki cama sahip olsun.
ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
son jelatinim 5 aydır üstünde arada bi siliyom okadar ama telefonum garantiden geldikten sonra ekranda 2 tane iğnbe ucu gibi nokta oluştu 15 tatilde garantiye göndersem kendi hataları olduğunu kabul ederler mi? Çünkü içeriden çizildi ve ben bi kere bile açmadım içini

----------Eklendi @ 15:22:33 ---------- Yazıldı @ 15:21:51 ----------

ne dersin?

şehirden şehire servisin tutumu değişiyor ama bence kabul edeceklerdir özellikle telefonun bakımı iyiyse kendi hatalarını kabul olduğunu kabul etmemeleri gibi bir durum olmaz :oke: ayrıca sizde benim gibi çok hassas bakıyormuşsunuz telefona :alkis

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ben jelatin aldım nokia orjinal 15 liraya 2 adet . İkisinide yapıştıramadım boşa gitti . Vodafonedan almıştım . Telefoncudan alsam kendi yapıştırır mı ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben jelatin aldım nokia orjinal 15 liraya 2 adet . İkisinide yapıştıramadım boşa gitti . Vodafonedan almıştım . Telefoncudan alsam kendi yapıştırır mı ?

ben nokia shoptan orjinal jilatinini aldım 5 TL ye orda kendi yapıştırdılar bence sende bir git görüş emre. yaparlar

SilentOne

SilentOne

Üye
yaparlar:D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş media marketten aldım jilatin yanı cıkarıp geri takablıyorsun jilatını cıkar temizle geri tak yapışkanı ölmıyor :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben vodafone bayi'den aldım adamlar yapıştırdılar jelatini normalde ekran kirlendiğinden günde 2-3 kez temizlerdim ama jelatinden sonra 1 haftadır temizlemiyorum belli olmuyor çünkü yağ-kir v.s.Yazmayı unutmuşum birde telefonu sürüklerken elim ekrana yapışıyordu zor haraket ettiriyordum şimdi elim yağdaymış gibi kayıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt