Çok gizli rapor şoku! Uzaylılar, Türkçe mi konuşuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Çok gizli rapor şoku! Uzaylılar, Türkçe mi konuşuyor?
İspanya Gizli Servisi CNI'nin (Centro Nacionel de Inteligencia – Ulusal İstihbarat Merkezi) öyle bir rapora imza attı ki...

İspanya Gizli Servisi CNI'nin (Centro Nacionel de Inteligencia – Ulusal İstihbarat Merkezi) 2003 yılında UFO'lar ve uzaylıları kapsayan "çok gizli" raporunda yer alıyor.
Rapora göre yüzyıllardır dünyayı UFO'lar aracılığıyla ziyaret eden uzaylılar güneşten 43 ışık yılı uzaklıktaki Alpha Centuari gezegen sistemi kökenliler ve çevredeki gezegenleri kolonileştirmeleriyle biliniyorlar.
Raporda dünyayı ziyaret eden uzaylıların iki cins oldukları bunlardan birincilerin insana çok yakın özellikler taşıdıkları belirtiliyor.
Bu cinsin çok ileri teknolojiye sahip olduğunun vurgulandığı raporda uzaylıların telaffuzu Türkçe'ye çok benzeyen bir dil kullandıkları kaydediliyor.
CNI'nın raporunun özellikle ABD istihbarat kaynaklarına dayandıralarak hazırlandığı bildiriliyor

• Beğen
Tepkiler: AnLaR, kol@j, Necmati ve 6 diğerleri

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
yakında Türkler uzaylıdır diye bi raporda çıkar

Revengeful

Emekli Yönetici
arkamız sağlam ozaman :d:

exorcist

exorcist

Üye
osmanlının yayılmacı politikası uzaya da mı hakimolduk
yoksa mustafa topalo*lu mu bunlara öğretti
ya da haber mi yalan
yoksa ben mi saçmalıyorum
:kop:

everest11

everest11

Üye
olabılırr artık bunlara yalana dıyen bır amerıka bıle yok onların alt kademesı bıle uzaylıları kabul ettı turkcede konusabılırler turkıye ınseler acep ne olurdu:)

aLone

aLone

Üye
dedim o kadar uzağa gitmeyelim diye:ehe

merty24

merty24

Üye
bu güne kadarki butun uzaylı olaylarında uzaylılıarın hiçbir dil konuşmadığı hep telepatik iletişime geçtiğini okumuştum konuştuklarını ılkdefa simdi gordum

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
inanmayanlar izlesin
Video:

--------------- Ekleme ---------------

olabılırr artık bunlara yalana dıyen bır amerıka bıle yok onların alt kademesı bıle uzaylıları kabul ettı turkcede konusabılırler turkıye ınseler acep ne olurdu:)

Belkide Türkiyeye Çoktan Geleceklerdir Türler taşlar diye İnmeye Korkuyolardır :d::d:

Love Prince

Love Prince

Üye
yok daha neler :ehe

skyorte

Üye
(Alpha Centuari gezegen sistemi kökenliler ve çevredeki gezegenleri kolonileştirmeleriyle biliniyorlar.) haberin içindeki bu kısım yalan olduğunu gösteriyor bence.Kaç gezegen kolonileştirmişler,nerden biliniyor,uzay kaynaklı haber ajanslarımı söyledi :D :D

sami1234

Üye
Yok artık:aha:

konyarapp

Üye
Daha uzay'a el atamadıgımızı sanıyordum :D uzaylı kardeşlerimiz varmış yav :D

darülmendep

darülmendep

Üye
:ehe:ehe

Temperature

Temperature

Üye
Uzaylı:Hacı nabıyınn
Dünyalı Türk:İyi be sen nabıyın
Böle konuşuruz artık...:ehe

Noks

Noks

Üye
:D yüksek teknoloji kullanıomusuz :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...