Çok Geçmiş Olsun Diyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barabelli

barabelli

Üye
gecmiş olsun TOFY ...... ozledık senı ya sen hemen ıyıleste bana su oyunları yolla haaaa saka bı yana cok uzuldum ya aman dıkkat et kendıne iyilesincede bu topıcde bızı aydınlat

gknky

gknky

Üye
geşmiş olsn ablacım . ... .
hasta olduğunu konuşmuştuk
tekrar geçmiş olsn

Yasminozz

Yasminozz

Üye
geçmiş olsun.....

impavidus

impavidus

Üye
Çok geçmiş olsun.Allah bir an önce eski sağlığına kavuştursun.

swedeniz

swedeniz

Üye
geçmiş olsun allah sağlık şifa versin

tofy

Üye
maxicep ailem benim okuyunca çok duygulandım

şuanda iyiyim sizlerin güzel dilekleri sayesinde
tansiyonum düşüktü birde grip etkisi vardı neyseki bugün iyiyim

iyiki varsınız hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ve sizi çok seviyorummmm

aranızdan ayrı kaldığım günler boyunca hep ne yapıyorsunuz site nasıl diye düşündüm jöly sağolsun hep aydınlattı beni
neyse artık aranızdayım çok özlemişim

hidayet

hidayet

Üye
bizlerde seni özledik sağlığına duacıyız tekrar hoşgeldin

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
gecmis olsun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 8 2006, 10&#58;15 PM) [post=330887]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 8 2006, 07&#58;00 PM) [post=330735]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Not: Normalde isme topic açmak yasak fakat burada kime açıldığı belli olsun diye geçici olarak muallakta bırakılmış durumda sonradan bu topic kaldırılacaktır...
[/b][/quote]

Abi iyi, hoş, güzel de zaten kategorinin adı <span style="color:#990000">Deneme Mesajları ve Özel Mesajlar</span>...
[/b][/quote]

Bölüm adı ne olursa olsun, üye nickini başlıkta kullanmak yasaktır. Kurallarda belirtilmediğine bakmayın, amaç; özel meselelere dikkat çektirmemek. Bunda gülecek bir şey de yok ayrıca.

Aramıza tekrar hoş geldin <span style="color:#CC0000">Tofy</span> abla..

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 12 2006, 01&#58;00 PM) [post=332957]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 8 2006, 10&#58;15 PM) [post=330887]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'><div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 8 2006, 07&#58;00 PM) [post=330735]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Not: Normalde isme topic açmak yasak fakat burada kime açıldığı belli olsun diye geçici olarak muallakta bırakılmış durumda sonradan bu topic kaldırılacaktır...[/b][/quote]Abi iyi, hoş, güzel de zaten kategorinin adı <span style="color:#990000">Deneme Mesajları ve Özel Mesajlar</span>...
[/b][/quote]Bölüm adı ne olursa olsun, üye nickini başlıkta kullanmak yasaktır. Kurallarda belirtilmediğine bakmayın, amaç; özel meselelere dikkat çektirmemek. Bunda gülecek bir şey de yok ayrıca.[/b][/quote] Düşünce özgürlüğü & sırıtma özgürlüğü...

CooL'n'Quiet

Üye
hoşgeldin tofy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt