Çok fazla kontorum var yararlı ne yapabilirim??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla kontorum var yararlı ne yapabilirim??
Kullanmadığım ve benim adıma kayıtlı olmayan hattım var
650 küsür kontor var yararlı olarak ne yapabilirim arkadaşların hepsi avea ve aveadaki bedava kontorleri bile bitiremiyorum.
Hattım az kullandığımdan transfere kapalı
sizce bu kadar kontoru ne yapayım:)
saçma bi konu ama fikirlere açığım

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
650 küsür kontor var yararlı olarak ne yapabilirim arkadaşların hepsi avea ve aveadaki bedava kontorleri bile bitiremiyorum.
sınırsız internet olarak kullanabilirsiniz.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Bu kontor atmaya sınır mı geldi arkadaşıma 70 kontor atcaktım..yollamadı 50 kontor transfer hakkınız war dedi..ben bunu nasıl attırabilirim :(

sweety_boy_43

Üye
3g ye geçş olduğu içn transfr limtlerı durduralcğı/azaltlcğı hakknda duyumlar aldım.sebebi bu deilse kntrlü hatlar kullanıma açldktan snra 5 ay boynca ayda 50 kntr transfr edblrler.5ay snunda transfr limiti 250 ye yükselr.sebebi ikisndn biridir mutlaka

Emre-45

Emre-45

Üye
Kontör sıkıntısı çeken bana atabilirsin mesela...:D:D

Not:Tüh hat kontör transferine kapalıymış.:(:(:(

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Şimdi anlaşıldı tşk ler :) hattı alalı 1.5 ay oldu pof... Peki her kontor yukledikten sonra transfer yapılabiliyor mu yoksa 1 ay bekleyek mi

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye

sizi anlıyorum ama bu tür şeyleri bence burada paylaşmayalım çünkü burası turkcell bölümü turkcellin kampanyası ve avantajları olmalı bu arada yapman gereken sadece konuşmak

ysr86

ysr86

Üye
Sanırım kontörle alışveriş yapılabiliyodu piri.reis yazmıştı bi ara onu bir araştır ;)

sweety_boy_43

Üye
Şimdi anlaşıldı tşk ler :) hattı alalı 1.5 ay oldu pof... Peki her kontor yukledikten sonra transfer yapılabiliyor mu yoksa 1 ay bekleyek mi

1 ayda ne kadar kntr yüklersen yükle transfr miktarn 50 dir.her ayın 1inde yenilenr

yer6benim

yer6benim

Üye
Bana gönderebilirsin hayır duası alırsın :)

arslansem

arslansem

Üye
Allah başka dert vermesin :ehe Oyun müzik melodi gibi şeylere kullan bence.Son çare :coold:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Tak elefona kontör bitene kadar oyun indir :) Yada sokağa çık kontörlü telefon olarak dakikası 1 TL den konuştur milleti :)

Doğan

Üye
sevgilin varsa onu ara :D

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
aveadaki bedavaları bile bitiremiyorum:) off uyuz oldum 600 kontor var ve atacam hattı böle gidersse

ilo53

ilo53

Üye
Hatti niye atiyonki internet paketi al pc ye bagla ondan gir internete. Evdeki interneti kapattir 1Gb lik paketler yokmu.

--------------- Ekleme ---------------

millet sevgilisi ile knsmk icin kntr ariyo senin yaptigna bak. bos ver lazm olur kalsn hat sende. snra kullanirsn bence harcama kalsin.belki bedavalarn bitck.bir gun cok istiyosan benim vodafoneyi ara kntr gelsin.

Consul9

Consul9

Üye
ya birine hattı satt

bj_kmurat

Üye
kayseri pazarı sitesinden alışveriş yapabilrsin mesela. bende de 1200 kontör var ben de böyle harcayacam kontorleri. gitsin kontörler gelsin pastırmalar :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt