Burakkkk250 Üye Kardeş sen lumia'yı tarif etmişsin işte Ama renk konusunda iyi düşün bende sarı l920 var, biri çok güzel diyor, biri bu ne lan diyor. Ben seviyorum yani sorun değil de sen milletin de sevmesini istiyorsun işte ona göre dikkat et
Kardeş sen lumia'yı tarif etmişsin işte Ama renk konusunda iyi düşün bende sarı l920 var, biri çok güzel diyor, biri bu ne lan diyor. Ben seviyorum yani sorun değil de sen milletin de sevmesini istiyorsun işte ona göre dikkat et
fk555897 Üye Bence bir tane Nokia Lumia 720 al. Hem şık bir tasarıma sahip, hem de işletim sistemi stabil (yani donanım ile uyum sağlamış ve hızlı çalışıyor.)
Bence bir tane Nokia Lumia 720 al. Hem şık bir tasarıma sahip, hem de işletim sistemi stabil (yani donanım ile uyum sağlamış ve hızlı çalışıyor.)
blood_angel Üye Konu Sahibi lumia 720 yi de düşünmüştüm ince fln ama enkarn galiba biraz küçük kulanan vrmı bu teli
muhammettvurucu Üye 720 alacagna 820 al cunku 820 de 1gb ram var o yuzden 820 daha mantıklı ha ekranı buyuk olsun dersen lumıa 625 en buyuk lumıa 4.7 ınç
720 alacagna 820 al cunku 820 de 1gb ram var o yuzden 820 daha mantıklı ha ekranı buyuk olsun dersen lumıa 625 en buyuk lumıa 4.7 ınç
enterneoll Üye lumia alırsın sonra herkes elindeki telefonla oyun oynarken onlara bakar benim telefonum sarı dersin ama yinede dışlanırsın haberin olsun
lumia alırsın sonra herkes elindeki telefonla oyun oynarken onlara bakar benim telefonum sarı dersin ama yinede dışlanırsın haberin olsun