çok çok acil yardım desire hd dosyaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
çok çok acil yardım desire hd dosyaları
arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. siteden indirdiğim oyunları htc sync ile desire hd me kuruyorum. denilen yere sd dosyalarını düzgün biçimde atıyorum.

dosyaları attıktan sonra pc ile bağlantıyı kesiyorum cihaz sd kart hazırlanıyor diyor ve oyunların sd dosyalarını hafıza kartında var olmasına rağmen dosyaları görmüyor tekrar takınca içinde durduğunu görüyorum!!:ağlarım:

muscler

muscler

Üye
htc sync ile yapman şartmı ? usb debbuging açık olsun unknown sources açık olsun . telefonu bilgisayara usb yığın aygıtı olarak bağla sonra telefonun ana klasörüne at . bide oyunları datalarıyla berabermi atıyosun yoksa sadece apk.leri ilemi ?

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
üstad öyle değil htc sync ile sadece apk kuruyorum. usb debugging açınca bilgisayar yığın depolamayı görmüyor.
oyunlara gelince apk sını kurduktan sonra sadece data klasörünü (örneğin GloftBPHP) şeklinde atıyorum

----------Eklendi @ 16:57:00 ---------- Yazıldı @ 16:55:59 ----------

birde appmanager ile kurarken bazı oyunlara hata veriyor. htc sync aynılarını kuruyor :SS

muscler

muscler

Üye
peki oyunların uyumlu olduğundan eminmisin sadece oyundamı hata veriyor yoksa başka apk.li uygulamalardada hata veriyormu ? sana tavsiyem bi şekilde yığın depolama olarak tanıtıp , sonra apk.leri ana dizine atıp marketten astro file manager'ı indirip apk.leri kurman . (htc'de file browser yoksa tabi) . ama belki güvenlik engeline takılıyor olabilir sonuçta internetten indirdiğin apk.ler

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
üstad apk ları kuruyorum oyun apk larını da ancak sd dosyaları görmüyor yığın depolamayı tanıtabiliyorum her türlü usb hata ayıklama açık

----------Eklendi @ 18:02:14 ---------- Yazıldı @ 17:55:50 ----------

gameloft/games içine atıyorum klasörü mesela gameloft/games/assassinscreed oluyor içinde data dosyaları oluyor. herşey doğru cihazdan çıkarttığımda kabloyu yine de download edin diyor ama tekrar takıyorum içinde dosya aynen duruyor

muscler

muscler

Üye
klasör şöyle olmalı . gameloft/games/GloftBPHP(mesela) apk. dosyasıda onun içinde olmalı yani GloftBPHP dosyasının içinde olmalı . bide hafıza kartınamı atıyosun yoksa telefon hafızasınamı ?

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına tamam herşeyi anladım da oyun zaten kurulu gloftbphp de illa apk olmak zorundamı data dosyaları yetmez mi?

muscler

muscler

Üye
oyunun kurulu olması sorun değil data dosyalarını algılaması benzer şey bendede oldu data dosyasını farklı yere apk.yi farklı yere attım data dosyasını algılamadı internetten indirilsinmi diye sordu. sonra apk. ile data dosyasını aynı klasöre attım bu sefer data dosyasını hemen tanıdı .

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
apk yı o klasörün içine attım androzip ile yükledim var olan uygulamayı değiştirecek dedi tamam dedim. yine de olmadı

muscler

muscler

Üye
yüklerkenmi hata veriyor ?

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
hayır yüklüyor ancak data dosyalarını görmüyor????:ağlarım:

muscler

muscler

Üye
peki açıldıktan sonra internetten indirme olayı başlamıyormu ??

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam yüklüyor data dosyasını görmüyor

muscler

muscler

Üye
işte data dosyasını görmeyince ne yapıyor internetten data dosyasınımı indirmeye çalışıyor ?

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam apk sorunlu değil olan data dosyasını görmüyor

muscler

muscler

Üye
ee internetten indirme oluryorsa birak oyle indirsin.ama kotanin ne oldugunu bilemicem.

aligeda

Üye
    Konu Sahibi
üstad wifi yok :D

----------Eklendi @ 20:31:10 ---------- Yazıldı @ 20:30:41 ----------

hem burda olsa her yerde yok ne anladım her pc den oyun atamayacaksam android den :D ios tan o yüzden vazgeçtim sync mallığından :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt