cok calım yıyıyorum yarın mac var acıl yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
cok calım yıyıyorum yarın mac var acıl yardımm
beyler defans oyuncusuyum cok calım yıyorum yardımlarınızı beklıorum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
konsantrasyonun bozuk olabilir bu akşam temiz bir duş al ondan sonra erkenden yat uykunu çek kafanı topla sabah güzelce bir kahvaltını yap ve kafana hiç birşeyi takma maç saatinde maça iyice odaklan maçta yararı olacaktır bu dediklerimin kesin :oke:

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
konsantrasyonun bozuk olabilir bu akşam temiz bir duş al ondan sonra erkenden yat uykunu çek kafanı topla sabah güzelce bir kahvaltını yap ve kafana hiç birşeyi takma maç saatinde maça iyice odaklan maçta yararı olacaktır bu dediklerimin kesin :oke:

:tşk:

- - - Eklendi - - -
ama bana bıraz daha mac ıcınde tavsıye lazım

Mufche

Mufche

Üye
azcık bacaklarını açık tut , tam zamanında hamle yap , omzuda koy topu saklarsa :hmmm 1.70 boyum var 50kiloyum adam akıllı geçeni görmedim :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
arkadaş verdi tavsiyeyi bunları tamamen yap olumlu sonuç alırsın :oke:

hurol1

Üye
Bacaklarını fazla açma , topla fazla oynama ve kalıbını kullan

cardanadam

cardanadam

Üye
rakibinden topu almaya çalışırken ne çok uzak nede çok yakın ol sakın topa odaklanma topa odaklanirsan rakibinin yapacağı hamleyi sezemezsin rakibinin gövdesine bak ama sadece orayı görme vücudun her hareketini izle mesela rakibin sağından geçer gibi yapar ama solundan geçer sana bu hamleyi yapması için önce vücudunu hazirlamali yani vücut sağa yatik ve ağırlığını sol ayağına vermişse senin solundan geçecek demektir kendisine göre sağ oluyor

kerem28yuksel

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar

aslında forvetım ama bu macta defans oynamam lazım :(