Samsung S8000 Wap Ayarları Yardım Ltfnnnn

Sponsorlu Bağlantılar

leo34

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8000 Wap Ayarları Yardım Ltfnnnn
Arkadaşlarım ben Samsung S8000 aldım ancak elle wap ayarı yapamıorum bana yardım edermısınız ltfn 0.facebook.com a giremiyorum :(

ayarlarda Taşıyı Türü Kısmında UMTS var ancak orda sanırım gprs yada wap olması gerekıyor ondan yapamıyorum giremiyorum nete yardımlarınızı cok acıl bekliyorum sımdıden cok cok cok tesekkurler.

iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: riyaziyatci

sinanpp

sinanpp

Üye
yardım olan yokmuu

jigsaw_54

Üye
hattın ne elle ayar yapmana gerek yok müşteri hizmetlerinden iste wap ayarlarını

leo34

Üye
    Konu Sahibi
istedim ancak gelmedi maaleseffff :S:S benım hattım turkcell we elle yapmam gerekıor ayarları S8000 de

jigsaw_54

Üye
hayır öyle bişey yok ben de kullandım gayette oldu WAP yaz 2222ye gönder olmazsa turkcell menu den yap ama s8000 olarak değil de s8003 olarak gir telefon modelini

leo34

Üye
    Konu Sahibi
cnm arkadasım bu olaylar bıraz karmasık nese bak ben kendı cozumumu buldum belkı bırgun senınde ısıne yarar onceden acılmıs bır konuymus sımdı bakınca fark ettım.
o konunun lınkıde burda : http://www.maxicep.com/samsung/sams...gps-ayarlari-turkcell-icin-yardim-440198.html

burdakı arkadasımız cok guzel anlatmıs ellerıne saglık onun yardımları ıcın sımdı bende o konuda yazanları werıorum sıze kolay gelsın tekrardan ıyı geceler.

GPRS AYARLARI
Menü
İnternet
Ayarlar
Tarayıcı Profiller
Oluştur
İsim Ayarla:Turkcell WAP
Taşıyıcı Türü:UMTS
Erişim Adı:wap
Kimlik Denetim Türü:Normal
Kullanıcı Kimliği:gprs
Parola:gprs
Protokol:HTTP
Ana Sayfa URL'si:
Proxy Adresi:212.252.234.268:8080
Gecikme süresi (sn):90
Gelişmiş Ayarlar
Statik IP:İşaretlenmeyecek
Statik DNS:İşaretlenmeyecek
Trafik Sınıfı:Abone
Tmm
Kaydet
WAP'a Bağlanmak İçin
Menü
İnternet
Anasayfa:oke:

gördün gibi bu sekılde =) kolay gelsın

jigsaw_54

Üye
benim için sorun yok bende de hiç böle bişey yapmadım direk turkcell menüden ayarı istemiştim ve gelmişti o yüzden söyledim hallettiysen sorun yok :)

leo34

Üye
    Konu Sahibi
eft hallettım bnde belkı bır gun senınde ısıne yarayabılır die koydum sakın yalnıs anlama saygılarımla =) iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: riyaziyatci

riyaziyatci

Üye
arkadasımsewnin telefon kaçak mı ondan gelmiyordun bendedeaynı sorun var

Üst Alt