Çok Büyük Bir Korku Var İçimde...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Çok Büyük Bir Korku Var İçimde...
Arkadaşlar dün gece bir tanemle konuştuk.Sabah 09.30 da kendisini uyandırmamı istedi. Saat 09.30'dan beri arıyorum ama ne açıyor, ne de geri arıyor.Telefonunun sesi de kapalı değildi. Sanki kötü birşeyler olmuş gibi hissediyorum. Kafayı yemek üzereyim. Telefon çalıp çalıp her açılmayışında ömrümden 5 sene gidiyor. N'olur dua edin...:(:agla:(

Pure Life

Pure Life

Üye
sakin ol duymamıştır

Pure Life

Pure Life

Üye
derin derin nefes al mesaj at ona onun için endişelendigini falan soyle

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1024949' Alıntı:
derin derin nefes al mesaj at ona onun için endişelendigini falan soyle

Valla şimdi mesaj attım. İnşallah çabuk geri döner. Ya 1 saat oldu. Sürekli arıyorum yaaaa:agla:agla:agla

Pure Life

Pure Life

Üye
sakin sakin biraz sakin olmaya çalış kötü bişi oldugunu sanmıyorum yoksa ilk seni aradı büyük ihtimal telefonunu açamıyordur yada bulamıyordur

--------------- Ekleme ---------------

yada belki telefonun sesi kendılıgınden kapanmış o hala uyuyordur

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1024970' Alıntı:
sakin sakin biraz sakin olmaya çalış kötü bişi oldugunu sanmıyorum yoksa ilk seni aradı büyük ihtimal telefonunu açamıyordur yada bulamıyordur
Off ya.Allahım açsın şu telefonu artıııııkk...:(

Pure Life

Pure Life

Üye
döndügünde haber ver bende merak ettim

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1024979' Alıntı:
döndügünde haber ver bende merak ettim

Ya telefonunun alarmını kurup kardeşinin yanına bırakmış. Çünkü bizim baldız dersaneye erken saatte gidiyormuş. Neyse o gitmiş dersaneye, telefonu da bitanemin yanına bırakmayı unutmuş.Doğal olarak canımın içi de telefonu duymamış. Şimdi kendisi uyanmış, meşgule aldı ilk önce, sonra bir daha aradım açtı. Saat 09.30 dan beri 124 kez çağrı yapmışım. Çok özür diledi.Özür filan önemli değil. Sesini duydum ya yeter dedim falaaaan filan. Neyse Allah'a şükür nasıl mutlu oldum anlatamam. Hani derler ya "Allah sevdiği kuluna çölde önce devesini kaybettirir,sonra buldururmuş".
Dipnot: Bitanem meşgule aldığında Turkcell'de anons yapan kadın bildiğiniz "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor...." anonsu yaptı. Hayatımda bu kadının sesinin duyduğumda bu kadar sevineceğim ve hatta banttan konuşan kadına apt*allar gibi teşekkür edeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.:oke:

Bu arada çok sağ ol Dj Airmax..:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
iyi gözün aydın nasılda bılıyorum duymadıgını:)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Dj Airmax™;1025013' Alıntı:
iyi gözün aydın nasılda bılıyorum duymadıgını:)

Hakikaten derdini paylaşmak insanın içini rahatlatıyor. Bu ihtimal benim aklıma bile gelmiyordu. Ama sen duymuyor olabilir deyince belki bir ihtimal diye düşündüm de biraz sakinleştim. Gerçekten sağ ol ya.:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
rica edrim yardım edebıldıysem ne mutlu bana

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Geçmiş olsun kardeşim;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sevindim cevap verdiğine
ama benimki hala cevap vermiyo 2 gündür asıl kafayı ben yiyecem :(

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bilmiyorum ki sadece en son o beni aradığında hiç müsait deilim deyip telefonu kapatmıştım hatta tamam deyip o kapattı :(

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ki sadece en son o beni aradığında hiç müsait deilim deyip telefonu kapatmıştım hatta tamam deyip o kapattı :(

Bak kardeşim. Kadınların ruh hali çok farklı oluyor. Sen o lafı bana söyleyip kapatsan hiç sorun olmazdı. Hatta belki kız arkadaşına da 100 kere söylesen 99 kere normal karşılardı ama ters bir gününe denk geldi demekki.
Bak ben bir kere gece saat 2'de "sen de hiç şaka kaldırmıyorsun" dedim. Telefonu bir kapattı, bir dahaki gece açtı. Tabi ben delirmiştim.İnanmazsın belki ama o olaydan sonraki hafta saçım bayağı döküldü. Yani zor işler. Ama şunu söylemeliyim. Asla bir kadına hatalısın deme, her konuda kendi hatalarını bul, hatta onu suçsuz göster ki kendi suçunu kendi kabul etsin. Bir kadına haksız olduğunu hiçbir zaman kabul ettiremezsin.

iremm

iremm

Üye
hmm...ya bi kayboluyorum bir sürü konu :ehe

neyse tel sorunu çözülmüş çok şükür sorun yokmuş anladığım kdrıyla böyle küçük olaylarda hmn olmusuz şeyler düşüneceğinize endişenizin yersiz olduğunu herhangi bir sorunun olmadığını düşünün mazallah insan snra kafayı yer yhaa:( baksana deli gibi oldum diyosun kadir işmdi aşkın nsl üzülmüştür senin durumunu öğrenince neyse çok şükür sorun yokmuş :)

caldion kardeşim ne yaptın sen yhaa koskoca 2 gün cvp vermemiş git evlerne kapısına dayan sorununuz neyse halleddin yada tel aç fln buluşun anlaşılan kırılmış sana :( bi hediye falan al olmassa kızın gönlünü al :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hmm...ya bi kayboluyorum bir sürü konu :ehe

neyse tel sorunu çözülmüş çok şükür sorun yokmuş anladığım kdrıyla böyle küçük olaylarda hmn olmusuz şeyler düşüneceğinize endişenizin yersiz olduğunu herhangi bir sorunun olmadığını düşünün mazallah insan snra kafayı yer yhaa:( baksana deli gibi oldum diyosun kadir işmdi aşkın nsl üzülmüştür senin durumunu öğrenince neyse çok şükür sorun yokmuş :)

caldion kardeşim ne yaptın sen yhaa koskoca 2 gün cvp vermemiş git evlerne kapısına dayan sorununuz neyse halleddin yada tel aç fln buluşun anlaşılan kırılmış sana :( bi hediye falan al olmassa kızın gönlünü al :oke:
keşke gidip kapısına dayanabilsem ama ne yazıkki uzak buraya hemde epeyi tek iletişim msn ve telefon 2 gündür ne msn ne de teli cevap vermiyor
kadirşinas teşekkürler ilgine ama hatalı olan ben değil o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...