ÇOK AVANTAJLI MSN PROGRAMI emsn lite

Sponsorlu Bağlantılar

iskenlii

iskenlii

Üye
arkdaşım cevrim dışıları gösteriyorsa kötü

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde saolun

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
boşversene aç pc yi gir. ceple uğraşmana gerek yok.

unicom

unicom

Üye
dili turkçyse iyi walla:D

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler paylasım için

cuneyt-58

Üye
arkadaşlar peki bazı msn programlarında resim falan koyulabiliyormuş bildiğiniz var mı

oguz_173

Üye
benmce ne kadr kullanırsanız o kdar kontorunuz gıder.msn programları oyle yınede saol

blood and rose

Üye
arkadaslar ceptemsn programlarının hepsı konturun anasını aglatıyor ben ce bosuna ındırmeyın ama konturunuz bolsa ayrımersele tabı:)

cep6600

Üye
teseekkurrr

dogandoganay

dogandoganay

Üye
yav bende 413 kişi var bi ara açtım telden 48 kişi açıktı ve yaklaşık 1 saat durdum 44 kontör gitti o günden sonra teldn açmıorum acaba bu programda böylemi:

dj-61

dj-61

Üye
ya bu olay cok sacma bence oparotör KB olarak kontör ücreti veriyor program sanırım az veri kullanmasıyla alakalı ama ben en son model tamamen türkce olan ve ilk cıktığından beri pc olmadığında cepte kullandığım bir prg KANKA MSN herkese davsiye edrim kullanınca ne demek isdediğimi daha iyi anlayacaksınz herkesde memnun kalacak prg bir özelliği harcanan KB ekran üst köşesinde görünüyor ben cok memnunum gerci kontör olayına pek takılmam ben ama az kittiğine karanti veriyorum... prg form icinde gördüm bir yerde onun dışında prg bulmanız cok kolay isminden aramanız yeterli kendi sitesinden cok rahat indirebilirsiniz hem....

Takipçi Satın Al

Üst Alt