ÇOK AVANTAJLI MSN PROGRAMI emsn lite

Sponsorlu Bağlantılar

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
ÇOK AVANTAJLI MSN PROGRAMI emsn lite
ben bu programı 2 sene kullandım çok memnunum

verici

Üye
peki kaç kontör gidio kardeş yinede saol paylaşım için

Hellboy®

Hellboy®

Üye
evet kac knt gidio belirtseydin keske .

blacksaw

blacksaw

Üye
kaç kontör onda yassan ii olur.

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
Ben Bi Kere Girdim 1 Kontör Gitti

blacksaw

blacksaw

Üye
ama ne kadar zaman da bi kontör gitti benm kontörleri yamulttu...........

redragonn

redragonn

Üye
abi ben samsung x700 kullanırken bende cepte msn vardı 5 saatte 1 gitti bunda fazla gider diye düşünüyorum çünkü en ama en ucuzu cepte msn galiba fazla gidiyo bunda

ama olsun bende gitmez çünkü -20 yim hehehe

BygursoY

BygursoY

Üye
Java Tabanlı telefonlarda bu uygulama geçerli oluyor mu?

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kusura bakmayın evet java ben avea dan girdiğimde 2-3 kontör gidiyo

ycg35

ycg35

Üye
ayarlar tam olunca 60 kb si 1 kntr e girebilirsiniz buda hiç yazışmadan 4-5 saat süre içinde 1 kntr harcamanız demektir tabii bu kişi listenizede bağla eğer sürekli girip çıkan olursa veya msn listesin aşırı doluysa buda etki ediyor sonuçta program anlık olarak size kimin çevrimiçi olduğunu gösteriyor bn agileyi kullanıyorum bu emsn i daha önce denemiştim ama hata vermişti bi daha denemedim yineden paylaşım içn saol..

mcan12

mcan12

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

yasirarslan

yasirarslan

Üye
saolun ama ben ebuddy web messenger kullanıyom güzel program

albaycan

Üye
evet kaç kontör gidiyor yazsan ii olurdu.

1000rr

1000rr

Üye
24 saati 1 köntör diğen sahtekar arkadaşlara sesleniyorum böle bişey yok bazılarınızın sölediği ayarlar işe yarıyo msn giriyosun istedin kadr konuşup geziyosun çıkıyosun ana bi bakıyosun ki hakkatten 1 kntr gitmiş ama siz öle sanıyosunuz yaptığınız web yapılandırma ayarlarının gerçek adı şu devirli tarife bu tarifede webe girdiğin zmn ücretin %10 unu çekiyor geri kalan %90 gelecek aya bırakıyor bana oldu msn girdim 1 kntr gitti 1 ay sonra yine gridim bi çıktım 86 kntrden -7 kalmış abone merkezine sordum bunu bana söldiler

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

candemir316

candemir316

Üye
samsun L-760 da çalışırmı?

iskenlii

iskenlii

Üye
ya bırak ya senin hattındaki şeye bağlı

mesela:vodafone 100kb 1 kontur yani 1 saat girsen yani ona göre tamam

altay_42

Üye
Tesekkurler paylasım ıcın

1000rr

1000rr

Üye
arkadaşlar bu e msn lite hikaye ben girdim ayarlarınıda buldum bulduğum ayarla msn girdim emsn liteye 1 kntr gitti ve memnun kaldım hep öle girdim girdim sonra bi gün 100 kntr yyükledim ve 100 kntr hattınıza yüklendi dedi ama konutürüme baktım -7 gittim bi türkcell extraya yapılandırma ayarlarıma baktı ve devirli tarife kullanıyosun sen dedi msn giriyosun kntr 1 tn gidier yada hiç gitmez ama köntör yüklediğin zaman fazla fazla alır dedi ve ayaarlarımın kaçak olduğunu türkcell tarafından tavsiye edilmedini söledi ztn eğer iii bişey olsaydı türkcel yapardı ARKADAŞLAR SAKIN AMA SAKIN MSN LERİN YANIN DA VERİLEN GPRS AYARLARININ TELEFONUNUZDA DENEMEYİN ben türkcellin kendi ayarlarıyla emsn liteye girdim ve kontör çokk gitii adeta emiyoo kntrleri bırakınn telefondan da girmeseniz olur hem telefonu yormayın hemde kontörünüz gitmesin

blood and rose

Üye
ya bıde 7610 ıcın bı msn programı bulsam:)ne ıyı olurdu
arkdaslar yardımcı olursanız sevınırım

Takipçi Satın Al

Üst Alt