çok acil yardım lütfen mobil tv ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edmond12

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardım lütfen mobil tv ile ilgili
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır vodafone mobil tv kulalnıyorum .ayda 5 tl veriyorum ilk ay beleş oldugu için para gitmedi her neyse izliodum böyle arada 2ci ayda işte 5 tl gitti orda sorn yok sorun şurda. 2 yöntemi vardı izlemek için ya login.live sitesinden izlicektik yada özel programını indiricektik login.live sitesi bozuk oldugu için ben özel programını indirdim ordan izliodum ben ve 15 20 gün hiç girmedim izlemedim ama tl yi ödemeye başladım. şimdi açıyorum o program çok nadir açılıyor nedenini bilen varmı çok acil. 1 saat önce denedim açıldı şidmi tekrar deniyorum olmuyo ya lütfen yardımmmmmm param boşuna gidicek yoksaaaaaaaa

edmond12

Üye
    Konu Sahibi
yardımmmmmmmmmmmmmmmm

h716043

h716043

Üye
live.vodafone.com adresinden mobil tv seç ordan izle bide real player ayarın vodafone live olsun

edmond12

Üye
    Konu Sahibi
live.vodafone.com adresinden mobil tv seç ordan izle bide real player ayarın vodafone live olsun

yaa ordan hiç açılmıyorrrrrrrrrrrr ordan acılmadıgı için çünkü meseal girdim o siteye kanal d diyorum bekletiyor sonra zaman aşımınıa ugradı gibi şeyler diyor indirmiştim bu uygulamayı
eskiden acılıyodu şimdi ine acılmıyo yardım Allah aşkına edin yardım

h716043

h716043

Üye
tamam ışte real player den ayarlarını yap vodafone live yi seç

abuzer02

abuzer02

Üye
Arkadaşlar vodafone mobil tv servisine abone olanlar faydalanmak istiyorsanız ve tv kanallarını izlemek istiyorsanız şu ayarları kaydedin ve real player'a girin aşağıdaki erişim noktasını varsayılan seçin işte ayar
bağlantı ismi: Vodafone Mobil TV
Veri taşıyıcısı: paket veri
erişim noktası ismi: vflive
kullanıcı ismi: vodafone
şifre sorma: hayır
şifre: 1234
doğrulama: normal
ana sayfa: boş bişey yazmayın (yok)
gelişmiş ayarlar:
ağ türü: IPv4
telefonun IP adresi: otomatik
isim sunucuları: otomatik
yakın kopya sunucu adresi: boş bişey yazmayın (yok)
yakın kopya port no: 0

deyip kaydetin real player'a girin bu ayarı varsayılan seçin normal web'deki erişim noktasıda vodafone live olsun işte bu kadar hadi kolay gelsin saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt