Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok acil yardım lütfen makıne kıtlendı sadece logo var!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fathinn
Üye
Konu Sahibi
çok acil yardım lütfen makıne kıtlendı sadece logo var!!
arkadslar daha bugun aldgım cıhazı kurcalarken ayarları sılıyım dedım makıne kıtlendı logo çıktı uzunzamandır oyle duruyor hıç bıse yapamıorum ne olur yardım edın
Dawn
Emekli Yönetici
dostum aynı mesajı heryere yazmısın yeni almısan garantilidir götur aldıgın yere ver ugraşma onlar ugraşsın kendim bozdum kendim yaparım dersen restore et kolayi gelsin
sakalsiz
Üye
aynı sorun bende de var restore nasıl yapılıyo yanlız pc iphone yi görmüyo yardımcı olurmusunuz
kadir09071987
Üye
arkadaslar bırı bana yardım etsın ıpho 3g cıhasımdan ayarlara gırıp ıphoneyı sıl tusuna bastım ancak ondan sonra cıhasın logoso cıktı baska hıcbırsey yapamıyom
yardım edın alah rısazı ıcın
arkadaslar bırı bana yardım etsın ıpho 3g cıhasımdan ayarlara gırıp ıphoneyı sıl tusuna bastım ancak ondan sonra cıhasın logoso cıktı baska hıcbırsey yapamıyom
yardım edın alah rısazı ıcın
Arkadaşlar takın pc ye update in hemen altında restore tuşu var basın ona ve cihazınıza format atın eğer olmazsa sorun yardım edelim.CİHAZIN KİTLENME DURUMUNDA LÜTFEN ÖNCE RESTORE EDİN.EĞER OLMAZSA SORUN YARDIM EDELİM