Cok Acil Yardim K750inin Camerasi Acilmiyoo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcata

falcata

Üye
    Konu Sahibi
Cok Acil Yardim K750inin Camerasi Acilmiyoo
Arkadaslar telefon elimden dustu ve simdi camerasi calismiyoor acilir gibi olup kapaniyoor..
Bilgisi Olan paylassa cok memnun kalirim simdiden tskler..!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ayarlardan Fabrika Ayarlarına geri dönmeyi dene ve servise git.

cumcum23

Üye
fabrika ayarları olmazsa sana serwis yolu gözüküyor ama sen yine de ne olu ne olmaz serwise gönder sakata gelme

falcata

falcata

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika Ayarlarıni denedim ama olmadi degisen bisi yook serwise goturmeyi dusunuyorum genede salon arkadaslar..!

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bende k750i kullandım ama telefon cok saglam düşmekle bozulmaz ayrıca tel dukkanı var bi müşteri getirdi flaş attık duzeldi yani programsal olabilir ama kesin bişe diemicem servise bi götür baksınlar garantiliyse sakın tel cuya göturme kolay açılan bi cihaz deil elinde kalmasın

RockFord Fosgate

Üye
ınsallah garantılıdır yoksa faturası agır olur!!:((

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Siz kesin servise götürün ve sonucu da yazarsanız buraya sevinirim

falcata

falcata

Üye
    Konu Sahibi
okey arakdaslar saolun mecbur servise goturecem bide garantise felaan da yook ne yazikki durumu yazarim ben buraya tskler...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
O halde büyük geçmiş olsun

Ücreti biraz kabarık olur kesinlikle

barabelli

barabelli

Üye
ya flash atarlarsa ucuz olurda telefonun basından ayrılma eger guvenmıosan kekleyıp parca marca cıkarırlar basına bıde onla ugrasma buuk gecmıs olsun

wolfram

Üye
geçmiş olsun hocam.

nası hallettiklerini mutlaka paylaş???

oguz--

Üye
o cihazın kamera flexi çıkmıştır ondan açılmıodur fazla ücret çıkmaz asya telekoma götür çıkmaz fazla bi ücret hade by

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt