çok acil yardim galaxy ace ! Sanirim brick !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mylord86

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardim galaxy ace ! Sanirim brick !
Arkadaşlar bugün recovery moddan rom atarken işlem bittikten sonra reboot yaptım tekrar başlatılması için kapandı geri açıldı samsung galaxy ace gt5830i yazan ilk ekranda kalıyor hiç bir şekilde devam etmiyor . odin vb şeylerle düzeltme şansım yok çünkü ne recovery mod açılıyor nede download mod açılıyor . Hiç bir tuş kombinasyona çalışmıyor . Acaba brick mi oldu ? Ne yapmam gerek telefonu alalı 1 ay olmadı bile ama duramadım . Garanti alır mı veya tamir ne kadar tutar ?

Samet.25

teli kapat acarken ses kısma ses acma bide power tuslarına basılı tutarak ac yani dowloand modda odine bagla ses acma tusana bas odin teli görünce orjinal romu yükle odin görmesse eger samsung usb driver i yükle pc ye düzelir

mylord86

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim dowloand mod acılsa onu yapmayı bılıyorumda download modda acılmıyor recovery modda . hıc bısey yapamıyorum telde . sadece samsung galaxy ace gt5830i yazan ekran gelıyor beklıyor

- - - Eklendi - - -

Kardeşim dowloand mod acılsa onu yapmayı bılıyorumda download modda acılmıyor recovery modda . hıc bısey yapamıyorum telde . sadece samsung galaxy ace gt5830i yazan ekran gelıyor beklıyor​

togo159

Üye
Oncelikle geçmiş olsun. Benim arkadaşım dada vardı 5830i oda rom atarken Tele brick oldu. Hiç bir şekilde düzeltilmedi oda en sonunda servise verdi ve Servis ücret talep etmeden bedavaya yaptı.

Samet.25

dowloand moda gecmiyosa sıkıntili servis yapiyo demissin ama serviste yapmayabiliyo garanti kapsamina girmiyo cunku bide yaparsa ucret talep edebilir ayrica garantide odinle yapcak buyuk ihtimal dowloand moda almiyosa nasi yapcak bilmem kisacasi sansini dene garantide

mylord86

Üye
    Konu Sahibi
TŞk arkadaşlar ama hiç bir şekilde yapılmadı bende tamire verdim 50 liraya yaptırdım 1 gunde teslım suan telefon elmde .

Samet.25

yuuh naptin kardes 2dk lik isi vardi be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt