Uygulama Çok acil yardım edin telimin imei isi silindi!

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil yardım edin telimin imei isi silindi!
Yukarıda da yazdığım gibi rootlu ZTE Blade telefonuma farklı bir rom yükledim ancak şebeke çalışmıyordu. Bende rom kaynaklıdır diye başka bir rom daha yükledim ama yine olmadı! İnternette bakmadığım yer kalmadı. Aileme de söyleyemiyorum. IMEI'yi geri getirmenin bazı yolları olduğunu gördüm internette ancak ingilizcem o kadar iyi olmadığından dolayı çalışan telefonu da tamamen çalışamaz hale getirmekten korktum. ZTE Blade'nin orijinal rom'unu da bulamadım. Telefoncuya götürme meselesini de araştırdım ve en az 300 lira karşılığında eski haline getirebileceğimi söylediler. Sitede başına bu durum gelen herkesten rica ediyorum yardım edin bana.
 


KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
İlla Samsung ya da Sony'mi kullanmam lazım yardım etmeniz için?
 

ismail.24

Üye
burda ki ne bir bak
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1395517
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Farklı rom kurunca düzelecek bir şey değil bu durum. Seri no'su silindi onun geri getirilmesi lazım. Bir çok sitede bununla ilgili çalışmalar var ama dediğim gibi o kadar ingilizce anlamadığımdan dolayı telefonu riske atmak istemiyorum. Şöyle adam gibi biri anlatsa keşke ama nerde.
 
paşa06.40

paşa06.40

Üye
dostum Efs yedegin yok. Sen bi telefoncuya git 10 liraya imei atıyolar, ankarada 10 lir 20 lira.
 
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kardeşimm androidde bazi şeyleri bilmen gerek rom falan atarken romla sürekli uğraşyosan imel no nu falan yedeklicektin telefoncunun atacağı imel çakma olur. Kutusunda falan imel no yazar ama nasıl yuklenir die bilgim yok
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim düzelttim telefonu da gameloft oyunları çalışmıyor. :S Onun dışında sıkıntı yok 4.1 kullanıyorum.
 

akif.12

Üye
ya kardeş ben bir romun üstüne başka bir rom yüklücektim de tam yükleyemedim şimdi de ne eski rom nede yeni rom açılıo telefon hiç açılmıyo bi bilen yardım edebilecek var mı
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
    Konu Sahibi
Rom olayları riskli ve sakat iş. Keşke hiç bulaşmasaydın be kardeşim. Ben düzelttim çok şükür bir daha da kurcalamıcam. Sen de benim gibi telefonu flaslayacaksın o zaman. Ben flashladıktan sonra imei geldi. Android 2.2 oldu üstüne cygenmod android 4.1. kurdum şimdi sorunsuz kullanıyorum. Telefonunu flashlayıp güya orjinal rom diye bahsettikleri ama ''Redbull mobile'' olan bir rom kuruluyor telefona düzeliyor. Üzerine hiçbir şey yapmadan android 4.1 kurdum çok memnunum şu anda. Ama dediğim gibi artık Gameloft oyunlarını oynayamıyorum. Onu da baya araştırdım ama genel kanı farklı rom deneme yönünde. Telefona farklı rom kuruyorsun GL oyunlarını oynayamıyorsun ben de onu anlamadım zaten.
 


Üst Alt