çok acil yardım........ Acer travelmate 4060

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
çok acil yardım........ Acer travelmate 4060
Arkadaslar cok acil yardıma ihtiyacım var... Acer travelmate 4060 kullanıyorum 5 senedir falan bende ve cok memnunum fakat dün aniden kablosuz modemi görmez oldu... Tüm ayarlar setuplar pc modem hepsi tekrar kuruldu tık yok... Format attık tüm setuplarını acer siteseinden indirdik tekrar kurduk ama yok ne kendi modemini nede daha önce gördügü etraftaki modemleri görmüyor... Kafayı yedik... Işin entresan olan yanı laptop u modemin yanına götürüyoruz cekmeye baslıyor ama en düşük modda 2metre yanında uzaklaştırıyoruz tekrar kopuyo... 3 tane teknik servise sorduk ama kimse bi yorum bile yapamadı... Gittik 15 mt ethernet kablosu aldık bizim laptop masaüstü oldu :( yardım edebilecek varsa cok memnun olurum... şimdiden teşekkürler...

ilivic

ilivic

Üye
ihtimaller leptopta arıza olabileceğini gösterior.5 sene uzun bi süre leptop için.

thejackalll

thejackalll

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gerek kalmadı sağolun anlayanda cıkmadı zaten :P ben hallettim ilerde başına gelecekler için bilgi mahiyetinde yazıyım bari wireless kartı bozulmuş o değişti düzeldi.......

zgrturk

zgrturk

Üye
wirelens'in kablosu çıkmış bendede vardı monitöre giden bi kablo var o çıkmış wirelens kartından

hybtl

Üye
arkadaşlar benim 3 yıldır kullandığım acer laptop var.3 yıldan beri kablosuz internete sorunsuzca bağlanabiliyorum.ama bir gün kablosuz ağları tanımaz oldu.format attım driverleri yükledim
ağ anahtarını kontrol ettim tık yok lütfen yardım edin.

şimdiden teşekkürler...:evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt