Cok acil telefon interneti...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
Cok acil telefon interneti...
S.a arkadaşlar.Lütfen yardımcı olun cok acil...

Nokia c5 03 üm var.Telefon interneti ile masaüstü pcden nete giren bi arkadaşım vardı acaba öyle birşey var mı?Ovi suit usb kablosuyla yaptıklarını hatırlıyorum yardım ederseniz cok sevinirim :) :)

unal_34

Üye
Nokia E65 ile kablo bağlantisi ile giriyorum oluyor PC suite bunu kurun bağlantı hızı biraz yavaşta olsa bağlanılıyor

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
pc suit nokia c5te de oluyordu fakat tam olarak anlamamıştım onuarkadaşlar yok mu bilen

Uhops

Uhops

Üye
Oviyi kur.
Nokia suite uygulamasını aç.
Bağlantıyı kurulsun.
Üst menülerden araçlar-internete bağlan'a tıkla.

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
anti okul ayrıntılı olarak anlatır misin lütfen pc de telefonda ne kurmam lazım ayrıntılı

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Mobilim az bekle birazdan PC'ye geçince ayrıntılı yazarım.

sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
cok iyi olur vallaha beni cok büyük dertten kurtarırsın

Uhops

Uhops

Üye
anti okul ayrıntılı olarak anlatır misin lütfen pc de telefonda ne kurmam lazım ayrıntılı
Telefona bişey kurmuyacaksın. Sadece bilgisayara pc suite kur.
Usb kablosu veya bluetooth ile bağla. Sonra pc suite programında üst menüde araçlar bölümünden internete bağlan seçeneği seç. :oke:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve sedat74bjk
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • İlk önce buradan 'i indir. (ayrıntılı konu içeriği için )

• Kurulum bittikten sonra Nokia Suit'i açıp Usb kablonu PC ile telefonuna bağla, burada 3-4 seçenek çıkabilir siz cep telefonunuzdan Pc Suite Modu'nu seçeceksiniz. Bunu yaptıktan sonra sağ alt köşede bağlantı sağlandığına dair bir uyarı göreceksiniz. (Resimde olduğu gibi)

• Sonra kurduğunuz yazılımı açıp internete bağlan seçeneğine tıklıyoruz. Nokia Pc Suite’de resimde görmüş olduğunuz butona.

• Resimde görmüş olduğunuz butona tıkladığınızda 10 saniye içinde bilgisayarınız internete bağlanmış olacak, beklemek istemezsen ortadaki Bağlantı butonuna tıkla.Bununla ilgili son olarak şu uyarıyı alacaksınız ve artık bilgisayarınız internete bağlı.

Hepsi bu kadar.
Not: Kotana dikkat et :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve sedat74bjk
sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
Cok teşekkür ederim arkadaşlar beni dertlerden kurtardiniz cok sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herşey 10 numara bi sorum olacak wifi internet bağlantısı oluyo mu

Uhops

Uhops

Üye
arkadaşlar herşey 10 numara bi sorum olacak wifi internet bağlantısı oluyo mu
Demek istediğin; kablosuz modeme telefon ile bağlanıp, oradanda telefonu bilgisayara bağlamak ise olacağı sanmıyorum.(Bilgisayara wi-fi adabtör alabilirsin)

Eğer bilgisayar ile telefonu kablosuz bağlamak istiyorsan bluetooth üzerinden yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: sedat74bjk
sedat74bjk

sedat74bjk

Üye
    Konu Sahibi
hmm dediğiniz gibi telefondan cok aşırı yiyo o yüzden bağlantı wifi olsa iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt