Çok acil - Samsung Star II OPERA MİNİ SIKINTISI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozang98

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil - Samsung Star II OPERA MİNİ SIKINTISI
Telefonum : Samsung GT S5263 STAR II

Yakınlarda Opera Mini programının yeni sürümü çıktı. Programı telefonuma indirdim. Kurdum ve kullandım. Opera dan cıktıktan sonra daha geri bulamadım. Birdaha indirirken nereye yukledıgıne baktım ve " Oyunlar ve daha fazlası" na yuklendi yazdı. Fakat telefonumda oyle bir klasor yok ve opera suan telefonumda yuklu gozukuyor ama bulamıyorum :S

- - - Eklendi - - -

Program : Opera Mini Mobile 7.0

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Uygulamalar veya Oyunlar bölümüne bak..Benim eski Monte'de oyunların içinde idi yani oyunların yüklendiği yerde ;)

ozang98

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalar bolumune ayarlardan giriliyor orayı buldum ama uygulamaların içinde oyle bir klasor ve sekme bulunmuyor. Oyunlar 'ın yuklendıgı yerde yok zaten sıkıntı orda :S " Oyunlar ve daha fazlası " diye bir klasorun ıcınde oldugunu gosterıyor ama bulamıyorum :/

15097

15097

Üye
Bence m.opera.com'a gir ve tekrar indir eskisi silinmiş olur ama sen nerede oldugunu bulabilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

Bence m.opera.com'a gir ve tekrar indir eskisi silinmiş olur ama sen nerede oldugunu bulabilirsin ;)

ozang98

Üye
    Konu Sahibi
tekrar giriyorum indir diyorum aynı sürüm mevcut diye bir secenek cıkıyor. Yukluyorum yine olmuyorrr

15097

15097

Üye
yükledikten sonra çal de opera acılacaktır.

ozang98

Üye
    Konu Sahibi
açılıyor zaten orda sıkıntı yok . Bakıyorum sonra cıkıyorum opera dan . Dahada bulamıyorum bulamadıgım icinde acamıyorum

15097

15097

Üye
Telefonunu iyice kurcala :D bir yere kaybolmaz merak etme :ehe

- - - Eklendi - - -

posta girişin dolu.sana mesaj yollayabılmem ıcın mesajları sılmelısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt