opera mini sorunu yardim lutfen acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
opera mini sorunu yardim lutfen acil
arkadaslar bende opera mini 5 beta 2 var hatta suan forumda bununla dolasiyom ozelliklerinde indirme yoneticisi olmasina ragmen kurdugumda gelmiyor o yuzden operada bisi indiremiyom acaba nedenini soleyebilirmisiniz birde bu operada nasi program indiririm

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim belki beta versiyonda indirmeyi kısmıslardir diyecem çok anlamsız. Normal bir sürümünü yükle öyle dene. Indirme nasıl oluyor dersen sitelerde indirilebilecek şeylere tıklarsin iner. Yani pc de ki gibi. Bende opera mobile 10 beta 1 kullanıyorum normalinden daha performanslı ve sorunsuz yani.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Ama ışte benim tel 6630 ayrıyeten telefonuma uyumlu sürümlerin hepsinin yükledim onlardada olmadı en azından internette ayrı verilseydi daha iyi olurdu 5800 da sorun yapmaz ama

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
arkadasim bende bu yaziyi opera 10 dan yaziorm.ben operayi kendi sitesinden indirdim.oylemi yaptin bilmem ama bnce hem guvenilir hem guzel bi aksaklikta yok pardon bi aksakligini solim bendekinin sadece rapidden indirirken indirme cubugu gelio ve indirme baslamio ne olursa olsun durdurup dvm etsemde tek eksik o onuda kopyala yapistir yapip webten aciom

JayJayyy

Üye
ucweb browser javasını deneyebilirsin

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Zaten indirmeye programın var bende ucweb...Ama eğerki operada indirme olsaydı tüm net programlarını kaldırıcaktım...Bu arada hayta kardeş opera 5 beta 2 kendi sitesinde bulamadım diğer sürümlerde 6630 da yavaş çalışıyor neyse genede teşekkür ederim hepinize

celibar

celibar

Üye
proğram gayet güzel indiriyo.hiçbir sorunu yok.aşağıda görmiş olduğun gibi kaydedeceği yeri seçilebilmekte.indirmeye başlamadan önce sana uygulama klasörlere erişim için izin ister.izin vermezsen indirmez.rapid gibi süre beklemeli sitelerden java tarayıcılarla indiremezsin.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ışte o bende olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt