Cok acil samsung monte lütfen yardımcı olun :(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Cok acil samsung monte lütfen yardımcı olun :(((
İşte GT-S5233W Yeni Tema(lar) (1Firmware+1Patch=6Tema)

bunu yükledim firmware bitti sonra bataryayı cıkardım acayım dedim tlfon acılmıyo ne oldu buna ne yapmam lazımm lütfen acil yardım.....

--------------- Ekleme ---------------

Cok acil samsung monte lütfen yardımcı olun ((

star temasını yüklemişsin anladığım kadarıyla servise gönder eğer açılıyosa telefonun yada yükleniyosa vb.. download moduna lıp JTJL2 fw sini yükle ama büyük ihtimalle star temasını uygualayarak zarar vermiş olabilirsin cihaza servise gönder istersen

Konu Sahibi
garanti konusunda sorun olmaz değilmi garanti dışı olmazmı yollarken ne yazalım sana zahmet söylersen ...?

hiç yollamadım ama yazıım falan yüklediğini söyleme istersen bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama servis dışında dükkanlara falan götürmeni tavsiye etmem kardeş

--------------- Ekleme ---------------

ha bide telefonun hiç mi açılmıyor ilk açılış ekranı falanda mı gelmiyor

Konu Sahibi
Yok Hiç Açılmıyor Off Yaa nerden girdim bu İşeee :S

monteye monte için yapılmış FW leri atabilirsiniz yoksa eksik dosya yüklenimi yada fazla yüklenme sonucu böyle sonuçlar olabiliyor

Konu Sahibi
BenDe Suc Tabi YanLış anlamışım konuyu 5233 Müş Off SaGLık Olsun ne Diyelim inş GaranTi yapar Zaten bugünlerde Yollayacaktım sarj az gidiyordu ve cok kitleniyordu donuyordu agırdı tlfon Böyle olDu Ne olacak bakalım hayırlısı tskLer Kardes..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...