Bir Yardımcı Olun Acil!

Sponsorlu Bağlantılar

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
    Konu Sahibi
Bir Yardımcı Olun Acil!
Arkadaslar 2010 martta samsung galaxy s wifi 5.0 almıstım ozamandan beri kullanıyordum cok memnundum cihazdan bazı oyunlar calısmıyordu onun için birde rootladım rom attım 2.3.6 yaptım on numara birsey yapmıstımki gecenlerde suya düsürdüm cihazı şoku atlattıktan 3-4 sn sonra hemen cıkardım cihazı hemen neti actım baktım pirince yatır gibi öneriler vardı bende önce bir cihazı hafifce kurutma makinesiyle kuruttum,cihazı daha sonra pirince yatırdım 4 gün boyunca acmadım o gece full uyarı ısıgı yandı daha sonra o gece alarm öttü az sevinmedim cihazın yasadıgını gösteriyordu :) sonra söndü o ısık daha sonra bende 5.günün sonunda cihazın içini actım batarya üstünde falan su vardı kamera merceginde falan onları bir güzel temizledim sonra cihaz öldü falan diye düşünüyordumki ısıkta net bakınca ekran vardı modeli falan açtım müzik çalıyordu mostwanted falan girdim oyunlarda çalısıyordu baya bir sevindim ben :) şarza takmayı denedim şarzda oldu tek sıkıntım ekranın parlaklıgı gitti sanırım suyla temas edince yandı yokki iphone gibi suyla temas edince kendini kapatma özelligi okadar kaliteli degil ama s2 dende asagı bir cihaz oldugunu düşünmüyorum gercekten tüm işlerimi hallediyor neyse şimdi garantisi kalmadı servise göndericem ama bana maliyeti ne kadar olur basına gelen veya tecrübeli olan bilirkişi biri cevap verirse cok iyi olur acill 50 100 arası birsey derse karsılarım ama üstünü sanmıyorum zaten cihazı 500 tl ye almıstım.

1996yb

Üye
Ekran filmin yanmış yapan birine götür 80 tlden fazla almaz zaten

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
    Konu Sahibi
Kardes herhangi bir dukkana gotursem yaparmi ben icinden parca falan alir diye hic yaklasmadim o ise garantiye vericem parali yapsinlar

1996yb

Üye
Yok parça almazlar ben yaptırmıştım teli verdim akşam sabah gel dedi şuan 2 sene oluyo kullanmaya tel galaxy note yani garanti bayabi para alabilir fahiş fiyata yapıyorlar

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
    Konu Sahibi
tamam sagolasın ozaman tanıdık bir iletişimci var anlıyor tamir işlerinden oraya veriyim bakalım 50 ye falan yaparsa iyi olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt