cok acil onerilerinize ihtiyacim var arkadaslar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maivesiyah

maivesiyah

Üye
    Konu Sahibi
cok acil onerilerinize ihtiyacim var arkadaslar!
Arkadaslar 2000-2.500 tl gibi bir butcem var. 40 metrekare lik dikdortgenimsi salonuma plazma veya lcd almak istiyorum. Bilgisayarimdan uzakta old icin foruma telefon ile giriyorum. Biraz inceledim forumu ama cepten zor oluyor. hepinizin yardimini bekliyorum otv indirimi ay sonu bitiyor bitmeden almam lazim. lutfen bir cumle de olsa onerilerinizi esirgemeyiniz

jackalx_06

jackalx_06

Üye
model olarak birşey diyemem ama 105 inç philips veya samsun derim.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
    Konu Sahibi
sagol arkadasim onerin icin plazma mi lcd mi desem?

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
plazma derim ben ama :) tabi sana kalmış

maivesiyah

maivesiyah

Üye
    Konu Sahibi
fikir veren arkadaslara cok tesekkur ederim. hp PQ200R aldim. plazma gayet net ve canli goruntu veriyor. usb ile foto mp3 divx izlenmez dediler onu da hallettik. gayet iyi ve hesapli oldu.

mehmetveysel

Üye
iyi o zaman hayırlı olsun güle güle kullan.:oke:

maivesiyah

maivesiyah

Üye
    Konu Sahibi
sagolasin kardes tesekkurler

mbaros

Üye
Plazma plazma plazma git direk panasonıc 42s10e modelini al.en azından ben alamadım ama sen al.gözü kapalı hemde.kefilim ben.:)

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Panasonic markasına ait 42C10 modelini alıp kullanan arkadaşlar yorum yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

A1234567A

A1234567A

Üye
Samsung 32B6000 82 LED TV
Kardeş senin için uygun olanının bu olacağını düşünüyorum

FİYATI :

BİMEKS

KDV Dahil:
2.427,30 TL *

İSTANBUL BİLİŞİMDE DAHA UCUZ

Bimekste Buldum Bunu Hemde LED TV. Valla Bu Cihazı Bu Fiyata Zor Bulursun

Ekran Türü : LED
Ekran Boyutu : 82 cm (32")
Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080 px
Ekran Formatı : 16 : 9
Görüntü Teknolojisi : SAMSUNG LED Engine , 100 Hz Motion Plus , Wide Color Enhancer Pro
Tarama Yöntemi : 1080p
HD : Evet/Var
Ses Çıkış Gücü : 10 W X 2 , SRS TruSurround HD , Dolby Digital plus
Bağlantılar : 4 X HDMI , USB
Renk : Parlak Siyah
Diğer Özellikler : 1080 24p Real Movie , DVB-T/C , MPEG4 , Ultra Clear Panel , Mega Kontrast ,

Ayrıca Bilgi İçin

obgz

Üye
arkadaşım 40 m2 adaya 32" küçük olur ben 47" fila almadnı tafsiye ederim hatta LG 47LH4000 modeli şuan alabilecegin cok uygun bir ürün bir incelemeni tafsiye edrim. biyasada 2200 lerde fiyat var araştırırsan bularsun 32" LED tv düşünürsende o fiyattan daha uygunu var hatta şu linki incele sana yardımcı olacagını düşünüyorum

voltonero

Üye
Panasonic markasına ait 42C10 modelini alıp kullanan arkadaşlar yorum yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
bu modeli kullanmadım ama panasonıc plazma kullanıyorum ve ciddi şekilde çok memnunum bence tvnin önünde panasonıc yazıyorsa çok fazla düşünmeye gerek yok.ve bahsettiğiniz modele baktım çok çok uygun fiyata satılıyor.düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim kesinlikle çok iyi bir model.ve bu fiyata kaçırılmaz... 1400 tl nakit fiyatı var ist.bilişimde...

tzt

Üye
42C10E İST.BİLİŞLİMin stoklarına girecekmiş..Ben de sabırsızzlıkla bekleyenlerdenim..Yurt dışıda baya tutulmuş..Bakalım Türkiye de nası etki yaratacak..Bekleyip göreceğiz.İncelemek istersen buradan bakabilirsin

WANTED1516

Üye
GÜLE GÜLE KULLAN...........:oke:DARISI BENİM GİBİ KARASIZLARIN BAŞINA.....

TAMTAMER43

Üye
LED DUNYASI ARTIK LCDLERDE BITECEK LEDLER GELIYOAR VE GORDUGUM KADARIYLA SUPER BI GORUNTU SAGLIYOR.INCELIK GERCEKTEN COK CEZBEDICI .
FİYAT OLRAKTA BAKTIGIM KADARIYLA İSTANBULBİLİŞİMDE EN UCUZU
40B6000 SUAN FIYAT OLARAK EN UCUZU ORDA

obgz

Üye
arkadaşlar LG nin yeni serileri gelmiş LCD ama LED tv gibi görüntüsü var diyebilirim 42SL8500 modeli benim cok hoşuma gitti LCD almak isteyenlermutlaka incelesin derim.
42SL8500 LCD
EKRAN GENİŞLİĞİ: 42''(106cm)Ekran Genişliği
ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük - HD-
KONTRAST: 150.000:1 Kontrast
PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Tru Motion 200 Hz
Bluetooth
45 mm Ultra Slim

teknolx

Üye
merhaba,2500 tl limitiniz var ise size lg 42lh5020,philips 42pfl7674, samsung 40b650 modellerini önerebilirim,istanbul bilişim de çok uygun fiyatlar verilmiş,linki incelemeden geçme m

--------------- Ekleme ---------------

merhaba,2500 tl limitiniz var ise size lg 42lh5020,philips 42pfl7674, samsung 40b650 modellerini önerebilirim,istanbul bilişim de çok uygun fiyatlar verilmiş,linki incelemeden geçme derim

merhaba,2500 tl limitiniz var ise size lg 42lh5020,philips 42pfl7674, samsung 40b650 modellerini önerebilirim,istanbul bilişim de çok uygun fiyatlar verilmiş,linki incelemeden geçme derim

merhaba,2250 tl limitiniz var ise size lg 42lh5020,philips 42pfl7674, samsung 40b650 modellerini önerebilirim,istanbul bilişim de çok uygun fiyatlar verilmiş,linki incelemeden geçme derim

GAZİ27_1

Üye
Selam arkadaşlar...öneriler çok ama seçim çogaldıkça insan terettütde kalıyor bence.bana önemli olan lcd de hz ve kontras oranı diyorum.bu iş içinde lg son çıkartdıgı sl8500 modeli.incelik desen led gibi hz olarak 200hrz kontrast ise 150000 dogrusu süper araştırdıgım kadarıyla bu ürün sadece istanbulbilişimde varmış ve ben şuan istanbul forumda ykm içerisindeki istanbul bilişim gidecegim.bu ürünü görmem lazım.iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...