ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Paraya falan kıyamam. messevimin asusundan başka tavsiye yok mu? Genişletmek için tıkla ... Kıy la 5 sene rahat edersin en fazla kaça çıkarsın gece bakayım
-qarapapaq-' Alıntı: Paraya falan kıyamam. messevimin asusundan başka tavsiye yok mu? Genişletmek için tıkla ... Kıy la 5 sene rahat edersin en fazla kaça çıkarsın gece bakayım
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: 2500. Ama çıkmasa daha güzel olur tabi. Genişletmek için tıkla ... tamam gece dönerim sana eğer girebilirsem 2500se bu bi final seçeneği olarak dursun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-qarapapaq-' Alıntı: 2500. Ama çıkmasa daha güzel olur tabi. Genişletmek için tıkla ... tamam gece dönerim sana eğer girebilirsem 2500se bu bi final seçeneği olarak dursun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
messevim Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: bi denek yapalım Mert'i ondan yorumları alırık Genişletmek için tıkla ... Deney tahtamız olarak kullanalım diyorsun yanee
İsmail' Alıntı: bi denek yapalım Mert'i ondan yorumları alırık Genişletmek için tıkla ... Deney tahtamız olarak kullanalım diyorsun yanee
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: acelesi yok. vatzapdan konuşuruz. Genişletmek için tıkla ... tamam final pc özellikleri yukardaki messevim' Alıntı: Deney tahtamız olarak kullanalım diyorsun yanee Genişletmek için tıkla ... kabul etsin hele
-qarapapaq-' Alıntı: acelesi yok. vatzapdan konuşuruz. Genişletmek için tıkla ... tamam final pc özellikleri yukardaki messevim' Alıntı: Deney tahtamız olarak kullanalım diyorsun yanee Genişletmek için tıkla ... kabul etsin hele
L-LumieRe Üye beyler sohbet konusuna çevirmeyin @tory1tory 64bit win8 win8.1 uefi mevcut. 32bitlerde uefi yok
ByKatre Üye messevim' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun Bende yaklaşık 3 ay önce asusun i3 modelli bir bilgisayarını kullanmıştım. Tasarım aynı yeni aldığım bilgisayarın tasarımı gibiydi. 4 GB de Ramı vardı. Özellikleri düşük olmasına rağmen yine fanı sessiz ve normal kullanımda hiç ısınma sorunu yoktu. Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeş Bakalım Peder Bu Ara Sıkışığım Dıyo Yaz Içinde Alırım Inşalla Inceleme Konusu Acarım Bi Sıkıntı Olmazsa
messevim' Alıntı: Şimdiden hayırlı olsun Bende yaklaşık 3 ay önce asusun i3 modelli bir bilgisayarını kullanmıştım. Tasarım aynı yeni aldığım bilgisayarın tasarımı gibiydi. 4 GB de Ramı vardı. Özellikleri düşük olmasına rağmen yine fanı sessiz ve normal kullanımda hiç ısınma sorunu yoktu. Genişletmek için tıkla ... Sağol Kardeş Bakalım Peder Bu Ara Sıkışığım Dıyo Yaz Içinde Alırım Inşalla Inceleme Konusu Acarım Bi Sıkıntı Olmazsa
tory1tory Üye L-LumieRe' Alıntı: beyler sohbet konusuna çevirmeyin @tory1tory 64bit win8 win8.1 uefi mevcut. 32bitlerde uefi yok Genişletmek için tıkla ... anladım ozaman uefi 64 bit win8.1 kurarım şu dell 7537 biraz daha düşerse onu alırım hdd konusunda sıkıntı yaşamam zaten ama asusta fena değil şu dell 3542 hakkında ne düşünüyorsunuz asusla aynı özellikler nerdeyse.
L-LumieRe' Alıntı: beyler sohbet konusuna çevirmeyin @tory1tory 64bit win8 win8.1 uefi mevcut. 32bitlerde uefi yok Genişletmek için tıkla ... anladım ozaman uefi 64 bit win8.1 kurarım şu dell 7537 biraz daha düşerse onu alırım hdd konusunda sıkıntı yaşamam zaten ama asusta fena değil şu dell 3542 hakkında ne düşünüyorsunuz asusla aynı özellikler nerdeyse.
L-LumieRe Üye tory1tory' Alıntı: anladım ozaman uefi 64 bit win8.1 kurarım şu dell 7537 biraz daha düşerse onu alırım hdd konusunda sıkıntı yaşamam zaten ama asusta fena değil şu dell 3542 hakkında ne düşünüyorsunuz asusla aynı özellikler nerdeyse. Genişletmek için tıkla ... 3542 yerine ben asus seçerdim
tory1tory' Alıntı: anladım ozaman uefi 64 bit win8.1 kurarım şu dell 7537 biraz daha düşerse onu alırım hdd konusunda sıkıntı yaşamam zaten ama asusta fena değil şu dell 3542 hakkında ne düşünüyorsunuz asusla aynı özellikler nerdeyse. Genişletmek için tıkla ... 3542 yerine ben asus seçerdim
messevim Üye Konu Sahibi L-LumieRe' Alıntı: 3542 yerine ben asus seçerdim Genişletmek için tıkla ... Hocam yanlış anlamayın ama sanki sizde bir asus sampatizanlığı görüyorum
L-LumieRe' Alıntı: 3542 yerine ben asus seçerdim Genişletmek için tıkla ... Hocam yanlış anlamayın ama sanki sizde bir asus sampatizanlığı görüyorum
L-LumieRe Üye messevim' Alıntı: Hocam yanlış anlamayın ama sanki sizde bir asus sampatizanlığı görüyorum Genişletmek için tıkla ... hayır aksine Dell N5110 kullanıyorum suan
messevim' Alıntı: Hocam yanlış anlamayın ama sanki sizde bir asus sampatizanlığı görüyorum Genişletmek için tıkla ... hayır aksine Dell N5110 kullanıyorum suan
tory1tory Üye L-LumieRe' Alıntı: 3542 yerine ben asus seçerdim Genişletmek için tıkla ... ikisi arasından bende asusu seçerdim sadece sordum dell nasıldır diye birde i7 işlemci var birinde ve fiyatı daha ucuz harddiskten yana sıkıntım yok benim şartlarımda hangisini düşünürdünüz
L-LumieRe' Alıntı: 3542 yerine ben asus seçerdim Genişletmek için tıkla ... ikisi arasından bende asusu seçerdim sadece sordum dell nasıldır diye birde i7 işlemci var birinde ve fiyatı daha ucuz harddiskten yana sıkıntım yok benim şartlarımda hangisini düşünürdünüz